Multi oamenii frumosi imi spun ca uita mult si de aceea se rastignesc, se judeca aspru, punandu-si etichete, invinovatindu-se.

Daca lucrati pe corpul vostru de lumina cu meditatii, introspectii, initieri, adanciri si in continuare uitati inseamna ca dati la o parte ceva ce nu va ajuta, ca limpeziti  si fiti linistiti  memoria divina se va activa la momentul potrivit pentru a va dezvalui acele lucruri revelatoare si transformatoare pentru viata voastra.

Uitand informatiile pitice pe care le-ati primit in liceu si facultate, arhivele cunoasterii si recunoasterii vi se dezvaluie, uitand notele proaste primite veti observa ce cununi de lumini ne pregatesc Cerurile, uitand de competitie si de numarul unu, veti vedea cat de minunat e sa fii pe scena interioara insasi Soarele, uitand de comparatii, barfe, judecati vei simti in Adevar, Puterea care sunteti, aceea Forta conectata la Ceruri care de acolo primeste informatii in rafturile memoriei, privind Inaltul, urcand Muntele.

Memoria spirituala, cea de lunga durata are nevoie de multa lumina pentru a se desface in ochiul dospit, tanjind dupa intregire.

Pentru aceasta memorie, initierile si apoi lucrarile de lumina facute cu aceste fire stralucitoare in tapiseria care sunteti, va vor ajuta sa descarcati informatiile potrivite din trecutul si viitorul dvs, atat cat va ajuta si la momentul potrivit.

Nu pastilele va ung rotile memoriei inalte, dospitoare in lumina ci insasi prezenta in Divinul din voi, felul in care va raportati la viata in  freamatul, bucuria, frumusetea evolutiei.

Uitarea care ne mana in teritoriile Sinelui e revelatoare si transformatoare. Ceea ce credeam ca stapanim…a disparut, ceea ce credeam ca am adunat s-a dus, ceea ce consideram ca ne ajuta, a plecat.

In locul aspectelor de care va tineati…. premii, scena, aplauze…..vi se vor dezvalui tablouri extraodinare dintr-o expozitie nestiuta, tacuta, pregatita pentru voi de Marea Memorie care nu strange ci dezvaluie, care nu insira ci reveleaza, care nu tine de o anumita informatie, ci se innoieste, pregatind in interiorul vostru, frumusetea de a fi si insasi zborul de la o unitate de cunoastere la alta, cu aripile uitarii, in lumina glasuind.