Acum 3 zile l-am simtit pe Melchisedec in preajma mea. Imbracat in alb-argintiu cu chipul brazdat de riduri ale cunoasterii mi-a spus ca POARTA MARTURISIRII s-a deschis. Asa am inteles ca spovedania mea a inceput si ca din aproape in aproape ingerasii imi vor activa toate greselile pe care le-am facut acum si altadata pentru a le transforma in lumina, in atingeri de sens.

Va invit pe toti in aceste zile sa treceti prin triunghiul spovedaniei:sa mergeti la un preot cu har din biserica ortodoxa si sa-i spuneti tot ceea ce va apasa, sa vorbiti cu un cautator de sens care va poate dezlega de ceea ce ati facut in alte vieti si mai ales nu uitati sa va marturiti direct la SFANTA TREIME, rugandu-va ingerasii sa va puna in gand, toate dezacordurile, indoielile, frustrarile. E bine sa va incepeti nevointa cu Am ales sa… in felul acesta va asumati toate raspunderea pentru gandurile, emotiile, intentiile, faptele pe care le-ati creat.

Nu uitati dupa ce ati incheiat cu lacrimi aceasta sesiune de constientizare sa va iertati si sa iertati toate sistemele vii din jurul vostru care prin lucrarea lor ( poate neplacuta uneori) ne ajuta sa crestem.

Taina aceasta e mare si daca nu deschidem portile ei, nu putem eleva. Accesul la MAREA CUNOASTERE, la FERICIRE, FRUMUSETE, TINERETE, VOINTA, BLANDETE, IUBIRE, IMPLINIRE incepe cu aceasta ELIBERARE( care presupune sa vedem lectia)  continua cu TRANSFORMAREA neaseazarilor in daruri iar POARTA este trecuta atunci cand am facut SALTUL DE INTELEGERE si sufletul nostru s-a umplut de sens, bucurie, drag, lumina, imbratisare.

Aceasta activare a intregului nostru ne va deschide darurile, potentele, harurile pentru a ne implini misiunile pe NOUL PAMANT!