„Pe 25 martie 2011 de Buna Vestire, impreuna cu cativa oameni de suflet am pornit spre unul din cele mai puternice centre energetice, ale tarii noastre dar si ale planetei, Bozioru-Alunis-Colti, un spatiu de emisie-receptie cu alte civilizatii, un portal, o borna de sens in campul sinaptic al NOULUI PAMANT.

In vinerea magica, in pensiunea CASA CU TEI din ( SARATA MONTEORU), un taram al sferelor de lumina, au aparut deodata foarte multi copiii, astfel ca unii doritori sa faca calatoria initiatica, au fost nevoiti sa renunte;  au ramas doar 12  si pentru ei POARTA s-a deschis.

In suavul calatoriei am inteles ca acest teritoriu multidimensional comunica cu noi prin intermediul a 4 triunghiuri( Bozioru-Sinca Veche-Sarmisegetusa, Bozioru-Bucegi-Sureanu, Bozioru-Peru-Egipt, Bozioru-M-tii Macin-Pestera Sf Andrei)respectiv 12 puncte, exact cati Universul a ales pentru a dezvalui o parte din taina.

Mergand cu sufletul deschis am vazut  piramide, cercuri, cruci, simbolul Sf Graal, sfere, triunghiuri care legau pietrele, locuintele precrestine, templele intre ele comunicand cu noi prin intermediul limbii initiale, geometria sacra.

Spatiul acesta revelator, tamaduitor si inaltator si-a deschis bratele cu biserica din Alunis, loc in care dragul cel mare parca ne-a insailat pe toti si bucuria si pacea ne-au coplesit fiinta pentru ca apoi de pe acest prim cerc al spiralei sa mergem la etajul 2, templul dedicat initierilor, unde fiecare a primit sarutul cerurilor, adica o infuzie cu sens menita sa aseze din aproape in aproape pe pelicula constientului, talcul acestui Pelerinaj in Tinutul Luanei.

Acolo pe jiltul de piatra am simtit energia Graalului si palmele mi s-au aurit atingand CERURILE. Am stiut intr-o clipa ca PRIMII OAMENI suntem NOI si acesta este LEAGANUL CIVILIZATIEI. Am stiut ca salutul nostru este o reamintere, o reconectare, un acordaj. Acolo am simtit cum finalul se intalneste cu initialul in revarsarea lui ACUM si noua harta energetica a lumii si a acestei tari, se scrie. Acolo am inteles inca o data de ce am pornit 12.

Uniti in lumina am strabatut mai multe dealuri si am integrat mai multe energii. In Templul Soarelui, am fost imbratisati de Ra, in Poarta s-au asezat in noi triunghiurile formate din energiile: Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Preotia lui Zamolxe-Energiile Kogayonului-Templul lui Unu, Intregirea-Unimea-Impreuna suntem Unul iar in Punctul Zero,  am activat memoria holografica transpersonala si SPIRALA MARII SCHIMBARI.

Multe din locurile sacre pe care le iubim din reteaua Vechiului Pamant se inchid si alte spatii de intelegere si translatare se deschid OCHIULUI NOSTRU TREZIT.

La Bozioru am trait energia fratiei, bucuria reconectarii, intregirea, comunicarea cu alte civilizatii, dialogul cu pietrele ca sisteme vii, multidimensionale, reintoarcerea, firescul, COMPLETUL.

Am pornit jumatati de sfera zvacnind, cautand, respirand si ne-am intors altfel parca extinsi si rotunjiti, stiind cu toata fiinta  ca aici s-a nascut OMUL.

Candva aceasta poarta, care este legata printr-un coordon argintiu de PLANETA OM, a fost spatiu de aterizare al fratilor nostrii extraterestrii, apoi a  imbracat vesminte atlante, pelasge, zamolxiene, crestine apoi s-a inchis pentru ca acum sa se redeschida si sa ne activeze Relatia noastra cu CENTRUL.

Aceasta spirala aurie deschide in noi si energiile, regenerarii, tineretii, frumusetii. Oricat mergi pe aceste dealuri, nu obosesti si mai mult decat atat, chipul capata o stralucire si o vraja aparte. Fiind un drum initiatic, anumite rezistente ies la suprafata insa ele sunt usor de alchimizat in bucuria intalnirii cu tine.”

Vreau sa-i multumesc Dianei Gavrila, ghidul nostru local, o initiata a acestor taramuri care ne-a reamintit cine suntem, cu mult firesc si drag.

Ea nu este doar un cercetas si un muzeograf ci si o preoteasa, un veghetor si un maestru al acestei PORTI.

Pe chipul ei vezi INCEPUTUL si calibrandu-te pe mersul ei faci TRECEREA.

Desemenea vreau sa multumesc celor 12 traitori de sens pentru linistea, uimirea si minunea cu care au primit TOTUL.

Va invit pe  13-14-15 mai sa facem a doua parte a calatoriei incepand…. dansul initiatic cu Babele de la ULMET.

Aici si Acum IMPREUNA SUNTEM UNUL!