In Coeficientul Multi cartea-ghid pe care nu am publicat-o niciodata dar care mi-a inspirat cautarile, mi-a fost prezentata o piramida in care se aflau urmatoarele tipuri de oameni: la baza Arhitecturile rigide, apoi Semiconductorii apoi Canalele apoi Ghizii.

Trecerea de la un palier la altul se facea cu ajutorul Oamenii de Legatura. Ei aduceau mesaje, declansau intrebari, sfasiau cortina Inertiei, anuntand Schimbarea. Ghizii radiau, canalele traduceau ceea ce era important pentru elevarea tuturor, semiconductorii acceptau doar partial lucrarea Cerurilor iar arhitecturile rigide se hraneau in mod special cu emanatiile mintii lor.

Cartea mi-a fost dictata acum mai bine de 7 ani insa piramida aceasta mi-a hranit cel mai putin atentia. Cum nu-mi plac etichetele nu m-am grabit sa o explorez. Interesant este ca piramida se intoarce, imi apare din ce in ce mai des in ultimele 3 saptamani avand culoarea alb-perlat, varful stralucitor iar in interiorul ei o spirala.

Acum multi ani cand mi s-a revelat am primit in clar mesajul ca rolul meu este de om de legatura acum rolul este sa spunem trilobat insa cel mai important aspect vine abia acum. Spirala care s-a activat si care este a Inaltarii ii insaileaza pe toti. Si daca la baza culoarea ei este rosie ei bine urcand, capata cele mai frumoase nuante.

Contempland-o mi-am dat seama ca prin dispensele divine, oamenii sunt invitati sa urce lepadand in taina intregirii, modelele vechi de gandire si actiune. Si cu totii se inalta in Impreuna-Unul!

Un alt aspect frumos este aceasta: aceasta piramida comunica acum prin mii de fire de lumina cu toate piramidele acestei planete, semn ca Marea Translatia se face …….si noi suntem Una cu EA. Deasemenea de jur imprejurul varfului ei un cerc frumos radiaza……lasand in registrele noastre, mesaje transformatoare!

Privind piramida in dragul sufletului…..am vazut ca alturi de ea cea initiala s-au mai activat inca trei, piramidele ascensionale…..pe care le-am vazut pentru prima data dupa calatoria la Bisericile Rupestre din Basarabi.

Va invit pe 14 iulie ora 14 in Ceainaria 5 sa vorbim despre lucrarile Cerului in Noi redand Minunii care Suntem, Stralucirea ei Dintru Inceput