N-am stiut ca un om fara prea multa rezistenta fizica cu un echipament minim dar cu mult entuziasm poate atinge varfuri ca OMU  si BUCURA ….zburand aproape….insa trupul asculta spiritul si sufletul astfel ca am putut vedea foarte multi ingerasi ajutandu-ma sa fac aceasta calatorie. Povestea a inceput  cu Grota lui Zamolxe si a continuat cu Babele, Sfinxul, Omu si Bucura.

M-am simtit imbratisata de locuri inca din prima clipa si dincolo de peisaj am putut vorbi cu entitatile care locuiesc aici in dimensiunea 5 si care sunt foarte primitoare si doritoare sa ni se dezvaluie.

SFINXUL exista nu doar ca o piatra. EL deschide MUNTELE SACRU  si te initiaza in taina acestor locuri. Ca entitate paznic el protejeaza comorile spirituale ale zonei iar ca  preot oficiaza  in TEMPLUL KOGAYONULUI.

In rasaritul unei zile, invitand toti ingersii si sfintii protectori sa participe la doua initieri in  SEIKIM 7 si ISIS SEIKIM pe care le dadeam prietenelor care m-au insotit in acest pelerinaj, am vazut cum SFINXUL imi ia mainile si mi le aseza pe capetele lor acordand triunghiul nostru la cele 5 energii prezente aici, transmitandu-ne si  alte informatii legate de  aceste locuri si tara noastra, de cele 7 cristale care se afla la baza lui, principala poarta de intrare in TEMPLU, de civilizatiile care vin aici pentru a ne ajuta sa translatam, de comunicarea cu SFINXUL din EGIPT si cu cel din PERU. In loc  de 2 initieri am dat 3 in energiile KOGAIONULUI,  in MAREA PIRAMIDA si a treia cu ajutorul Maicii, in templul ZEITEI ISIS.

 La sfarsit ….in irealul peisajului care parca avea alte culori, era populat de alte fiinte si alte mirosuri se spovedeau, am vazut in fata mea o piramida uriasa, si de jur imprejurul ei, PREOTESELE-BABE si SFINXUL-DETINATORUL codurilor de acces ale MUNTELUI SACRU.

Bucegii sunt plini de porti de lumina si de multe intelesuri pentru aceste vremuri finale-initiale. In aerul putin terestrian al zonei acum mai bine de 12 000 de ani, aici a fost creat un camp de emisie-receptie cu 6 civilizatii. Poti iesi din timp si spatiu, iti poti vedea viitorul, poti cumunica cu sinele tau superior, poti pune intrebari care nu-si gaseau raspunsul, poti deveni constient de darurile tale, poti accesa informatii legate de acest univers dar si alte unuiversuri, iti poti cunoaste potentialul care ti-a fost harazit si il poti desarhiva, poti translata in alte lumi, iti poti vedea trecutul indepartat, poti vorbi cu fiinte nonfizice, te poti intalni cu limitele tale pe care le poti si depasi, pe scurt…..poti primi multe chei pentru evolutia ta.

 M-am simtit ca si cum as fi fost invitata la o comunicare speciala cu alte civilizatii pentru a mai aseza niste repere pe harta energetica a noii lumi. Si tocmai cand imi spuneam ca in EGIPT voi ajunge pentru a duce mesajele SFINXULUI nostru dar in PERU un prea vad cum…..un chip vechi si bland m-a intampinat destainuidu-si numele si dandu-mi asigurari ca acest lucru e posibil, voi gasi si banii si timpul pentru a-mi implini misiunea in triunghiul energetic al celor 3 porti de acces pe NOUL PAMANT.

 Pelerinajul meu in BUGEGI a inceput cu o comunicare telepatica si a continuat  cu trairea si vizionarea unor filme din trecut si din viitor(despre care am sa mai vorbesc si in alte articole) care imi aduceau pe pelicula constientului, repetitiv, un mesaj intregitor: Impreuna suntem UNUL. Fratii nostrii de peste val si noi-toti, aici si acum nastem o NOUA LUME in care iubirea, intelepciunea, daruirea, frumusetea si alte virtuti sunt limbajele in care putem comunica.Sa nu mai fugim in energiile separarii, indoielii, ignorantei pentru ca doar in APROPE vom recunoaste si trai dimensiunea noastra initiala, de fii ai lui DUMNEZEU, cocreatori si intregitori.

 P.S.Mi-am intitulat articolul PIRAMIDELE din BUCEGI pentru ca ele sunt trei, una mare pe care am vazut-o si doua mai mici cu care am comunicat, fiecare emitand alte energii si alte informatii: cea mare mare este specializata in comunicarea dintre lumi, tot aici se dau initieri si se intruneste de doua ori pe ani Consiliul Galactic, la aceste mese rotunde participand si supraeurile unor luminatori intrupati, a doua,- mijlocie este cea care protejeaza zona si tara noastra iar a treia cea mica este detinatoarea cheilor de acces la comorile spirituale ale intregului nostru spatiu,-….. aceste informatii incep sa fie cunoscute de un numar din ce in ce mai mare de persoane tocmai pentru a recunoaste si implini mesajele acestor vremuri.

Va imbratisez cu mult drag si va invit in trup si spirit  sa simtiti si sa vedeti ALTE LUMI, IN BUCEGII NOSTRII!