Chemata de PIRAMIDA MICA a Romaniei , in spatiul binecuvantat al manastirilor Bistrita, Arnota, Surpatele, Manastirea dintr-un Lemn, Hurezi, Polovragi, am deschis POARTA SOAPTELOR la TROVANTI si  contempland am primit urmatoarele mesaje:

In energia lui Impreuna-Unul, darurile noastre initiale precum si zestrea noastra ancestrala sunt cu noi-ACUM. Imbratisati viul acestor vremuri si bucurati-va de ceea ce SUNTETI.  Fratii nostrii nonfizici sunt si ei aici pentru a ne calauzi in translatii. Priviti-i cu ochii sufletului si Primiti-i. Aici si acum, Impreuna-UNUL.

Marturisesc ca mesajul Trovantilor a fost foarte puternic inca dinainte de a pleca din Bucuresti. In vis, in meditatie, in scrisul conectiv, m-au chemat sa calatoresc in spatiul sacru descris de PIRAMIDA MICA a ROMANIEI. Mesajele se repetau insa fiica mea Sarra avea febra mare si eu ma intrebam cum voi ajunge totusi acolo. Poarta s-a deschis vineri seara cand o lumina alb-aurie a coborat peste micuta si in lucrarea divina facuta, ea si-a deschis ochii si a ales sa mearga cu NOI si nu doar atat…..a fost si CALAUZA.

Apropiindu-ma de COSTESTI, in mica mea ruga am vazut CONUL DE LUMINA care ne insotea protejandu-ne si deschizandu-ne CALEA. Ma intorceam ACASA….Ceva dincolo de mine si totusi din mine ma facea sa simt FIRESCUL, IUBIREA CEA MARE, LOCUL in CARE AM MAI FOST,  SPATIU BINECUVANTAT in care puteam comunica cu fratii nostrii nonfizici, MAREA IMBRATISARE, INTOARCEREA.

„V-am regasit, dragii mei. In energia Trovantilor pentru cateva minute, am plutit. Acasa e cuvantul care imi umplea inima. Ma simteam cu ei, cu toti, in AICI si in ACUM, UNUL.

Va iubesc. De multe ori pe acelasi cordon argintiu am venit si tot de aici am plecat CANDVA. Reintalnirea aceasta mi-a umplut toate ungherele sufletului.”

Trovantii sunt statie de emisie-receptie cu alte planete si galaxii, aeroport pentru navele fratilor nostrii nonfizici dar si POARTA STELARA. Ei deschid SPATIUL SACRU AL PIRAMIDEI MICI in care se afla COMORILE ACESTEI ZONE. Aici sunt 12 borne de sens care alcatuiesc 7 triunghiuri energetice, importante nu doar pentru tara noastra ci si pentru intreaga planeta.

Trovantii faciliteaza comunicarea interdimensionala, dedublarea, calatoriile in astral, trecerile. Ei au si functie stabilizatoare.

SFINXUL, PIETRELE VORBITOARE de la COSTESTI si BABELE DE LA ULMET sunt deschizatorii celor trei PIRAMIDE PROTECTOARE ALE ROMANIEI. Ei sunt si arhivarii, paznicii si detinatorii cheilor energetice si spirituale ale zonelor sacre ale tarii noastre. Probabil va intrebati de ce ei?Sunt doar niste pietre…..

Pentru ca au constiinta proprie, pentru ca ei comunica in mai multe registre (si cu oamenii dar si cu neterestrienii) pentru ca au o inteligenta multidimensionala, pentru ca au fost alesi sa faca legaturile dintre lumile fizice si cele nonfizice.

Cele mai importante comori ale patriei noastre sunt pazite de ei si numai limbajul iubirii le poate deschide.

Atunci cand ajungeti in BUCEGI sau in zona ALUNIS-NUCU-ULMET sau la COSTESTI, deschideti PORTILE PELERINAJULUI, imbratisandu-i. Va vor aseza in suflet, bucurie si clar si va vor calauzi in decriptarea mesajelor legate de harta energetica a Romaniei dar si de rostul vostru aici.

Mai mult decat atat plecati cu copiii in aceste pelerinaje initiatice. Ei stiu cum sa acceseze cifrul fiecarei piramide si ca relee dar si ca maestrii va vor aduce in structuri, exact informatiile si energiile de care aveti nevoie ca sa elevati.

Va astept in AUGUST sa calatoriti cu noi in spatiul sacru al PIRAMIDEI MARI si al celei MICI.

Gratia sa fie cu voi si IMPREUNA-UNUL!