Saptamana trecuta am avut pentru prima data in 9 ani un dialog in dezacord cu patronul meu. Eram pe frecvente diferite, total desincronizati. Iesind din intalnire, am cerut ingerasilor mei sa-mi spuna care este darul acestei experiente si am vazut compania ca o piramida inauntrul careia anumite figuri geometrice ce alcatuiau reteau interna, lipseau iar varful era in ceata.

 Am cerut explicatii suplimentare si am primit urmatorul raspuns: Activeaza triunghiurile schimbarii. In clipa in care aceste cuvinte mi-au atins sufletul, am vazut trei entitati de lumina una in mov, a doua in verde si a treia in alb care au patruns in retea creend porti ce se deschideau, permitand luminii sa intre in sistem.

 Lipsea triunghiul divin din geometria companiei.

 Am inceput sa curat cu mai mult elan, liderii companiei, patronii, brand-ul, proiectele, angajatii, vizualizand in acelasi timp, reteau de energie a NOULUI PAMANT.

 Pe parcursul zilei de cate ori am primit mesajul, am activat Triunghiurile Schimbarii iar spre seara mergand sa dau initieri unor oameni frumosi, am vazut piramida lui Maslow in lumina si mesajul transmis era acesta: Inteligenta Spirituala uneste toate inteligentele in UNA. Ea este varful si ea e de dorit sa fie trezita. Lumina in Univers a patruns in piramida si urca asezand, limpezind si dand un alt sens actiunilor noastre. Lucreaza asupra Varfurilor activand aici si pe toate palierele, reteaua NOULUI PAMANT.

 Marturisesc ca de cand m-am intors la serviciu (dupa pelerinajul in lumea copiilor mei), tot caut sa aflu ce e de dorit sa fac ca, coordonator de schimbare si dezvoltare in grupul de companii pentru care sunt angajata. Am tot crosetat training-uri altfel, proiecte simpatice, am facut diagnoze si am discutat cu oamenii insa ceva lipsea. Acum reusisem sa identific veriga lipsa si odata cu ea am constientizat ca HR-ii de lob drept ( despre care am vorbit intr-un articol anterior) sunt cei care formeaza aceasta retea constient si inconstient,  aducand in piramida organizationala in care se afla, energiile Noului Pamant.

 Activez aici si acum Triunghiurile Schimbarii si veti vedea cu ochii sufletului triunghiul limitativ care contine cauzele problemei si care apare in culori inchise cum devine triunghi potentator-trezitor iar omul, echipa, organizatia, afla lectia, darul si fac impreuna saltul de intelegere, pentru ca la final acelasi triunghi sa fie translator si inaltator, insemnand ca el agata in peisajul nostru, mesaje si energii care ne ridica vibrational, ne dau o alta perspectiva asupra intregului, ne conecteaza la MARELE SENS, ne deschid templul lui UNUL.

 A fi agent de schimbare aici si acum inseamna sa reparadigmezi omul, echipa, organizatia aducand in interiorul lor, energii si mesaje noi.

 NOUL PAMANT va sustine Omul, Grupurile de rezonanta care respira, vorbesc si traiesc IMPREUNA si Organizatiile-Piramida in care Spirala de Lumina este complet activata ( iar lucrarea ei este vizibila doar in noua retea.)

 Ma uit aici si acum la lucrarea mea individuala si realizez ca cele 5 ateliere conective de anul trecut si cele 5 initieri pe care le-am daruit in SERENDIPITY sunt doar baza unei piramide frumoase de lumina,- anul acesta, 2011 fiind dedicat celui de-al doilea palier, mai ingust si mai inalt in care deja cateva titluri se aseaza…Templul lui UNU, Leadership-ul Conectiv, Triunghiurile Schimbarii si Translatiile, Sfinxii si portile deschise, Intregirea, Unimea, Impreuna suntem UNUL s.a. insailand in dragul fiintarii, mult SENS.

 Si acum la sfarsitul acestui articol, va invit sa intrati in propria piramida si sa rugati toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa va ajute sa vedeti lucrarea voastra de ACUM in NOUA RETEA. Puneti intrebari, cereti lamuri, deschideti-va.

 Ochiul divin va priveste, varfurile se trezesc, impreuna SUNTEM.