Cateva nopti la rand m-am sculat si am desenat din aproape in aproape, o mica carticica despre Peru. As fi vrut sa o umplu doar cu elemente din geometria sacra, cu meditatii, chemari, mesaje insa ghizii mei m-au rugat sa asez in acest tablou mai intai istoria rescrisa apoi geografia zonei cu piramidele, sfinxul, templele apoi sa vorbesc despre obiceiurile locului, sufletul lui si la final sa va reamintesc de sarpele de lumina, ayahuasca, triunghiurile trezitoare-translatoare, chemarile acestui loc, tainele lui.

Si mi-am dat seama ca urmand indrumarea eu descriam de fapt o Trinitate, Tatal-Istoria si Geografia, Mama-Obiceiurile si sufletul zonei si apoi venea Fiul cu triunghiurile schimbarii si bucuriile acestui loc. Si cand am inteles acest lucru mi-a aparut Maruba Calauza noastra, cel care acum mai bine de trei ani in Bucegi mi-a revelat Triunghiul Sfinxilor ( Sfinxul din Bucegi-Sfinxul din Peru-Sfinxul din Egipt) si m-a invitat sa faca aceasta calatorie initiatica in Peru care va fi in martie 2013 si apoi a venit YaVa, Mama acestei calatorii si apoi am inteles ca eu sunt Copilul si ca in acest triunghi minunat, intregul grup va primi din Cunoasterea, Puterea si Darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum.

Trinitatea care Suntem se va impartasi dintru Adevar…..

Si o bucurie frumoasa mi s-a asezat in sufletel. Ca  in orice calatorie initiatica, ceva din noi se dezvaluie, ca in orice zbor launtric, primim aripi….

Aceasta tema pe care am primit-o pe muntele Sacru la Sfinxul din Bucegi si care a prins forma in septembrie 2012 se desfasoara in fata ochiilor sufletului astfel:

In taina regasirii, triunghiurile de lumina glasuiesc: Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Sfinxul din Bucegi-Sfinxul din Peru-Sfinxul din Egipt, Intregirea-Unimea-Impreuna suntem Una.

Acestea sunt triunghiurile trezitoare-translatoare pe care le vom ancora in reteaua locului.

Ii invit pe cei care ne insotesc sa isi rasfoiasca Contractul Spiritual, sa isi reaminteasca temele legate de aceasta calatorie, sa imbratiseze Trinitatea care Sunt, sa vorbeasca cu Familia Divina, sa marturiseasca Iubirea, Frumusetea, Minunea care Sunt.

P.S.

Si daca vi se deschide sufletelul si va cheama aceasta calatorie, va asteptam. Pe www.noulpamant.ro veti gasi mai multe informatii legate de acest pelerinaj, buchet de bucurii, frumusete si zbor.