Vom ajunge vineri seara  la ora 21 00 la Casa cu Tei ( in Sarata Monteoru). Vom savura un ceai apoi vom merge sa facem o meditatie in triunghiurile Alunis-Sarmisegetusa-Sinca Veche, Alunis-Mtii Macin-Pestera Sf Andrei, Noul Bucuresti-Noua Romanie-Noul Pamant. Ne vom conecta la cele 6 civilizatii care ne ajuta sa translatam si care sunt prezente in acest spatiu-poarta si prin intermediul scrisului automat vom coresponda cu ei.

A doua zi vom deschide valsul pe SPIRALA EVOLUTIVA cu trei acordaje pe care le-am primit in aceasta la ALUNIS in martie 2011.Aceste bai de sens ne vor ajuta sa comunicam telepatic cu fratii nostrii nonfizici, prezenti in acest spatiu conectiv tocmai pentru a ne ajuta sa unim potentialul cu manifestul in energiile intregirii, unimii, impreuna suntem unul. Ne vom intalni apoi cu ghidul local si vom deschide impreuna comorile energetice si spirituale ale zonei.

La ora 21 00  ne vom intoarce la CASA CU TEI. Vom lua masa de seara si vom aseza impreuna,  insight-urile, revelatiile, imaginile,- pe care le-am primit. Vom configura din aproape in aproape triunghiurile energetice prezente in zona precum si legaturile acestui porti cu alte borne de sens de pe planeta.

Duminica vom deschide spatiul sacru al zilei cu un acordaj intitulat Cele trei piramide protectoare ale Romaniei si o contemplatie in triunghiul: Noul Pamant-Noua Planeta-Noua Galaxie. Apoi vom merge la Trovanti si de aici , in ritmuri  mangaiate cu sens, recunostiinta si bucurie, ne vom intoarce ACASA.

Gratia sa fie cu voi si impreuna-UNUL!

Asteptam confirmarile voastre.

La atelierul de joi, 29 sept, ora 19 15, veti putea achita cazarea( 2 nopti)+ ghidul local+trainerii=200 lei

Va asteptam,