Vom pleca pe 5 mai la ora 8 dimineata din Bucuresti, ceainaria Serendipity si vom ajunge la 10 30 la Colti. Vom savura un ceai si ne vom pregati apoi sa imbratisam locuintele rupestre, templele atlante, pietrele vorbitoare. Alaturi de Diana Gavrila vom rasfoi tainele acestor locuri, in bucuria de a fi Impreuna-Unul. Vom activa la plecare triunghiurile schimbarii si vom deschide in curgerea noastra, poarta comunicarii cu alte civilizatii. La ora 19 00 ne vom intoarce la pensiunea Nicoara unde vom povesti despre trairile, drag-urile, imaginile pe care le-am primit. In mandala acestui an, ziua-poarta 5-5-5 ne activeaza darurile, cunoasterea, puterile dintru Inceput-de Altadata din Acum in triunghiul Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit.

A doua zi, 6 mai vom imbratisa dimineata cu o meditatie apoi vom porni peste dealuri, lasandu-ne coplesiti de miresme, talcuri, viurile locurilor.

La ora 13 oo ne vom intoarce la pensiune, vom preda camera si vom porni spre Bucuresti.

Cazarea, ghidul locului si povestea noastra inseamna 200 lei. Nu uitati sa puneti in rucsac, legume, fructe, apa. Cat despre mancaruri mai speciale, gazdele noastre de la pensiunea Nicoara ne vor alinta cu cateva dragalasenii culinare.

Gratia sa fie cu noi si Impreuna-Unul!