POARTA BOZIORU-ALUNIS-NUCU

PLECARE 27 MAI, Ora 18 15-18 30 din fata CEAINARIEI SERENDIPITY

La ora 21 00 vom ajunge la SARATA MONTEORU, pensiunea CASA CU TEI.Ne vom caza apoi vom savura un ceai de busuioc.

La 22 00 vom face o mica meditatie. Vom activa cele trei energii la care am fost conectati pe 24-26 martie in POARTA DE LA BOZIORU. Apoi vom deschide fiecare cate un triunghi trezitor cu care vom calatori in NOAPTE.

A doua zi 28 mai la ora 8 dimineata vom pleca spre BABELE DE LA ULMET. Calatoria initiatica va include Agatonul nou, Agatonul Vechi, Punctul Atemporal, Lacul mistretilor s.a.Vom fi insotiti de ghidul local, Diana Gavrila, o initiata, un om frumos, un spirit trezit. Pe parcursul zilei vom face o meditatie in care vom intra in conexiune cu TAINA LOCULUI si VEGHETORII ACESTEI PORTI.

Ne vom intoarce la PENSIUNEA CASA CU TEI in jurul orei 21 00. Va sfatuiesc sa va luati in rucsacel o umbrela, cascaval, rosii, paine, fructe, apa. Nu uitati bocancii si un echipament adecvat care sa includa si o geaca mai grosuta. Spatiul pe care il vom imbratisa este format din dealuri, izvoare, paduri. Efortul e minim insa impactul e maxim.

II sfatuiesc pe cei care simt, vor si pot sa mearga in acest PELERINAJ, ca in saptamana de dinainte sa deschida POARTA MARTURISIRII si sincer, firesc, normal sa-si faca iertarile fata entitatile de luminina care pazesc poarta BOZIORU-ALUNIS-NUCU, fata de ei, fata de NOUA ROMANIE-NOUL PAMANT-NOUL UNIVERS.Deasemenea pe 27 mai, incercati sa tineti POST.

Duminica 29 mai vom rastogoli in pasi de MEDITATIE, povestea locului apoi ne vom opri la o manastire sau mai multe pentru a aprinde lumanarele in triunghiul RECUNOSTIINTA-BUCURIE-IMPRENA SUNTEM UNUL.

Pe parcursul PELERINAJULUI vom face si o MEDITATIE ASCENSIONALA in care vom lucra cu energiile PORTII. Dupa cum stiti cele 6 civilizatii care ne asista si ne ajuta in TRANSLATII au redeschis acest PORTAL pentru a comunica mai lesne cu noi vibrational, imagistic, telepatic. Pentru cei pasionati de SCRISUL AUTOMAT sau doar deschisi sa comunice cu fratii nostrii nonfizici, vom organiza in timpul sejurului o sesiune ” sub jet” in care vom pune intrebari cu sufletul si vom scrie raspunsurile pe o bucata de hartie.

Astept sa-mi confirmati pe mail sau telefonic, participarea. Costurile sunt stiute ( pentru cei care au mai fost): 50 ron/ locul/1 noapte, 15 ron micul dejun, ghidul local 20 ron/ per persoana iar pentru traineri lasati cat simtiti.

Nr de camere rezervate sunt 5.  Asteptam sa va inscrieti printr-un mesaj trimis AICI.

Mii de imbratisari din triunghiul REGASIRE-IUBIRE-TRANSLATARE!