Chemati de templul lui Zamolxe, am deschis poarta si am intrat.O liniste frumoasa,calda,asezatoare ne-a mangaiat sufletele,calauzind-ne catre dimensiuni ale intelegerii care nu fusesera activate inca in noi.Am tacut si am primit…….

Prima imbratisare ne-a fost data de cele trei triunghiuri, verde, mov,auriu care reprezentau codurile de acces la initiere.Apoi au venit ingerasii si au facut acordajele dand voie informatiei si energiei sa vina spre noi atat cat alesesem noi fiecare dar si impreuna prin cotractul initial. Din contopirea cu cerurile,s-au estompat valurile si comunicarea cu cristalul s-aputut realiza.

Romania trezita,e de dorit sa fie revelata lumii.Aici in aceasta pestera,taram binecuvantat au fost scrise contractele initiale si tot aici sunt acum activate. Aliniati la frecventele NOULUI PAMANT,trecem intr-o lume a iubirii,compasiunii,frumusetii,pacii,recunostiinetei,intelepciunii.
Romania paseste prin toti cei ce o iubesc in noile vibratii.Mica translatie a fost facuta si impreuna conectati la chakra 9 a pamantului si a acestei tari, vom ajuta si restul planetei sa se alinieze.

Suntem pe frecventa lui UNUL si energia lui Eu sunt cel ce sunt este 100%activa.Imparatia este AICI iarnoi toti participam la a doua venire in spirit a lui HRISTOS.

Conectati la energiile SF Graal,simtim cum SPIRITUL PUR lucreaza in noi.Cele 12spiale deADN au fost activate si NOUA LUME isi reveleza sensul.Aici in ACUM suntem cocreatori treziti, indumnezeiti.SUNTEM.

Cercul vechiului s-a inchis si in locul lui SFERA INITIALA si ENERGIILE INTREGITOARE ne imbratiseaza.Suntem impreuna in UNUL si Gratia este cu noi.

Bine ne-am regasit in Noile Frecvente ale Pamantului!