Am inceput anul calatorind pe firul de aur cu cei care sunt deschisi, frematatori, iubitori de Ceruri. Mesajul a fost foarte simplu. Incepeti cu meditatia ghidata si apoi curgeti atingand portile Triunghiurilor de Lumina.

Si asa am facut observand viul calatoriei cum se schimba adancirile fiind din ce in ce mai frumoase. Surprinzator, iesind din meditatie si eu si dragalasii cautatori de Sens, constatam deodata ca fluviul cuvintelor disparea, ramaneau doar rodirile, o stare minunata si o talcuire se activa in ochi, lumea parca isi schimbase zambetul, totul mangaia fiecare pas.

Ieri dupa mai multe zboruri, cerand la randul meu indrumare pentru
anul acesta si Frecventa Om, am aterizat as spune intre doua sfere imense asemeni unor lumi, una a tehnologiilor Unimii care era tesuta cu fir de argint, de unde au venit dragalase intelegeri, articole, ateliere alta plina cu fluturi, flori, bucurie, o sfera aurie-roz de unde se auzeau niste melodii minunate.

Alaturi de mine se afla ghidul meu, o masuta triunghiulara si o pana de scris.

M-am asezat in limpezime cerand sa aflu care este rostul acestei imagini.

Aran, ambele sfere sunt frumoase insa ma cheama cea plina de fluturi, aripi, flori cea cu triluri si bucurie multa. Tot sufletul meu ar vrea sa o imbratiseze insa tu stii ca nu imi este usor in aceasta etapa sa parasesc acest teritoriu al tehnologiei unde nu ma simt ca Acasa, stiu ca doar am ceva de facut, apoi voi pleca pe firul de aur sa ma intalnesc cu alte valsuri sa imbratisez alte sfere. Si cu toate acestea in mine zburda chemarea de a intra in sfera roz-aurie oricat de multe sacrificii ma vor asteapta.

Ma poti ajuta?

Urmeaza firul de aur. Esti pe el cu tot cu masuta ta de scris. Care e directia pe care el ti-o indica?
Cea a sferei cu fluturi.

A venit timpul pentru o noua nastere, un nou rasarit, un zbor mai frumos cu frecventaom?

Aran mi-a aratat o stea frumoasa cu 8 colturi, bratul 7 si mi-a spus. De acolo vin Triunghiurile. Le-ai dus in lumea tehnologiei ai cultivat Omul, ai dat drumul hartilor unimii, ai activat nucleele de lumina…da, acum e timpul sa pasesti in noua sfera, intalnindu-te in sfarsit cu steaua ta.

Cu steaua mea?
Da chiar cu ea. E anul adevarului despre noi, anul limpezimii, anul revelarii intregii puteri interioare pe care o avem.

Dupa cum stii se deschid arhivele, anul acesta fiind foarte puternic pentru tara ta, planeta, pentru Omul care si-a regasit trinitatea interioara. Paseste, steaua ta va ghida.

Acum te voi ajuta sa-ti reamintesti felul in care am pregatit impreuna aceasta Trecere. Eu am fost ghidul tau in sfera Tehnologiei, Azara este ghidul tau din sfera Bucuriei.

Paseste in Inelul Destinului alaturi de mine. Masa de scris a devenit un ecran transparent pe care au aparut semnele… sfera, crucea, spirala, triunghiul. Usor am pasit prin simbolul unimii in camera ghidarilor de dinaintea aterizarii noastre in plan. Erau 7 ghizi. L-am recunoscut rapid pe Maestrul Triunghiurilor si pe Una sau AZaRa langa care se aflau alte 5 entitati as zice cu coduri unimice ce apartineau multor taramuri.

Suntem exact la acest pas, o borna de Sens. AZaRa mi-a aratat hartile care au coborat si cele care urmeaza sa se activeze. Aran a desenat o linie care lega configuratiile geometrice dintre ele aratandu-mi la mijloc un triunghi de lumina in care urma sa se activeze centrul Frecventa Om. Aici in Trecere viiaza acest Centru. Triunghiurile te vor sustine si noi Toti. Ghidul trei al carui nume nu-mi era inca cunoscut s-a apropiat mai mult si mi-a asezat o salba frumoasa din petale, una din ochi ceresti si una formata din pietre. La timpul potrivit vei stii, Sa fie pentru asezare, vindecare, inaltare. Apoi a rostit ceva intr-o limba neinteleasa astfel ca hartile au devenit una totul foarte clar iar firul de aur palpaind imi arata cu bucurie, freamat, stralucire, Calea.

Am privit fara sa vreau la ghidul 4, era invesmantat in alb, bleo, auriu siam spus. Te stiu de undeva. In limpezime am simtit deodata prezenta muntilor sacri, toti la un loc si varfurile glasuind.

Muntii…urmeaza-le chemarea ca sa fii si tu munte. Dupa Shasta alti munti te vor numi la vreme de limpezire, ca ghid pentru oamenii care nu-si gasesc inca Muntele neavand curajul sa priveasca spre Varf. Ghidul patru mi-a dat o piatra simpla alba cu un simbol inscriptionat si un mic toiag. Sa deschizi portile. Urmeaza steaua.

Apoi s-a apropiat de mine ghidul 5 imbracat in mov avand un medalion pe care se aflau 2 aripi. Sunt ale tale ….si le aseza frumos, in viime amintindu-mi deodata de vremurile in care zburam.
Si triunghiurile?
Vei calatori in continuare cu ele avand si aceste aripi. Sa nu le risipesti. Doar pentru zboruri inaltatoare. Sa fie glas pentru tine in Uniime. Recunoastere, Viime, Cant.
Apoi m-am vazut pentru o clipa cum zburam in Shasta, in Bucegi, in Ceahlau. Un zbor unimic ca de sfera graitoare, insa o sfera cu aripi. Ai avut altele….stiu spuse ghidul, acum le meriti pe acestea. Eram coplesita….gandindu-ma…..ca in ultima vreme egregoarele care lupta parca imi spulberasera aripile. Citindu-mi gandurile imi spuse. Si vulturul se opreste cateodata….insa acum va fi altfel. Iti va place zborul acesta ….si imi arata din sfera cu fluturi o vale plina de flori, pomi, un verde abundent, munti in rasarit, ape vorbitoare, un paradis as spune care imi inunda intreaga fiinta. Paseste, ai aripi noi. Aici e pace in sfera Bucuriei, iubire multa si abundenta.
M-am lasat un pic patrunsa de peisaj ca sa nu-l uit apoi am deschis ochii.

Ghidul 6 era chiar Azur. Va fi si abundenta ….si imi arata un corn, un buchet de flori si o cascada revarsandu-se. Stiu ca ai temeri sa pasesti in sfera cu fluturi insa ne-am pregatit impreuna. Nu uita. Iti suntem alaturi. Tu faci Trecerea apoi Valentin va pasi alaturi de tine. Ai incredere. Timpul isi schimba chipul. Si el va veni in aceasta Sfera. Si el? Si ce va face cu Sfera Tehnologiei? Isi va urma pasirea ei….o altfel de stralucire.
Azur imi arata cascada care se varsa din plin pe un teren cu multa iarba si seminte de lumina. Impreuna l-am cultivat. Si cand spuse impreuna aparura in ochiul viind 12 familii de lumina. Impreuna am plantat samanta cu samanta in multe vieti dar si in viata dintre vieti. Acum e timpul. Ceea ce vezi sunt campurile Frecventei Om pe care tu le traduci atat de frumos. Impreuna plantam insa doar tu esti traducatorul nostru. Doar eu?…As zice ca in Ramania sunt doar oameni frumosi doar graimi cu daruri. Da insa fiecare atinge o alta frecventa a Unimi. Tu ai ales sa te ocupi de versul Omului, sa-l nuntesti cu Cerurile, sa-i redai aripile. Parca e prea mult..Eu doar ma joc….Azur zambi si imi arata un alt camp pe care erau pomi infloriti si pomi in roada insa toti aveau chipuri umane. Si uite ce a iesit. Pomii zambeau frumos parca le iesise sufletul prin flori si fructe.

Apoi tot Azur mi-o prezenta pe Imar, ghidul 7, ghidul acestui an.

Imar imi arata o jumatate de cerc albastra si o jumatate de cerc, aurie.

Cea albastra ai strabatut-o in alte vieti cea aurie o vom activa impreuna anul acesta prin toate atelierele, calatoriile, trialog-urile.
Fii incredere. Sa fiu incredere? Da sa fii nu sa ai! Esti incredere, si iubire, si bucurie si totul!!! Si acesta va fi si tema urmatorul tau atelier. Vei vorbi despre a fi, cupa unimii, insasi calea noastra in Impreuna-Una.

Le-as putea strange intr-un titlu mai mic? Oh da. Insa inainte de toate as vrea sa-ti arat atelierele tale de pana acum….si cele care vor veni.

Si Imar imi arata un camp cu geometrii glasuitoare pe un fundal mov-alb-argintat si apoi un camp aurit pe care se aflau geometrii freamatatoare insa fara glas. Acestea vor veni imi spuse…apoi imi lasa trei pietre cu trei simboluri radiante. Sa le lasi oriunde in toate calatoriile tale. Imar ma imbratisa, priviram inca o data campurile apoi se indeparta lasandu-i pe Aran si AZaRa sa se apropie.

Esti fiica a Unimii. Continua drumul pe firul tau de aur. Sfera cu fluturi te asteapta la fel bucuria, iubirea, abundenta.

Apoi se adunara in jurul meu, ei graitorii divini si frati de-ai mei intru dospire si cele 12 familii cantand intr-o limba stiuta un cantec al Omului, vechi si nou, care imi aseza tot ce am vorbit si care in acelasi timp imi dezvelea noi sensuri in poala acestei calatorii.

Am plutit o vreme in vers divin trezindu-ma in sfera cu fluturi tinand in mana o sfera mica, mica si argintie, sfera tehnologiei. AzaRa era alaturi …Aran ma privea de departe. Am pasit.

….

In felul acesta va anunt urmatorul atelier care va fi pe 8 februarie, miercuri, ora 18 30 pe strada Ronda nr 8 Bis. Voi reveni cu prezentarea lui.

Trinitatea din mine saluta trinitatea din voi. Un an cu aripi sa aveti!