Stateam de vorba cu trei suflete frumoase si radiante si deodata dimensiunea s-a deschis si am vazut o sala octogonala cu parinti in pregatire si multe culoare care ieseaua in afara acestei sali pline de copiii in asteptare.

Lucram pe Israel si mesajul noilor copiii era simplu dar si strigator!!!Nu mai coboram pentru ca parintii nostri sunt nepregatiti.

Si am stat si i-am privit iar pe ecranele holografice care umpleau peretii salii am vazut cum fiecare parinte avea multe teme si daruri de onorat. Si era foarte trist sa-i vezi amutiti ca si cum nu ar fi recunoscut urmatorul pas si pe copiii stand si asteptand aceasta coacere a parintilor lor in Unime.

Sunt multe credinte limitative, frici, pretentii care ne gatuie cresterea si uneori vrem fara sa ne punem intrebarile dezlegatoare: Merit sa am copiii? Sunt pregatit sa fiu parinte? Sunt deschis sa invat alaturi de ei in scolile divine? Centrul meu poate vorbi cu Centrul lor? Imi cunosc contractul spiritual? Stiu cine vine? Ce teme si ce daruri am mai onorat candva cu copilul meu?

Acesti copiii-Maestrii ai trecerilor sunt pregatiti de multe ori in centre intermediare pentru a cobora in reteaua noastra si a ne onora cu prezenta lor. Si nu le este usor sa renunte la marile intelegeri pentru a intra in corpusoare mici si a vietui o vreme pitic, lucrand doar la nivel de supraeu. Si daca mai au si parinti capaciti de frica sau gatuiti de credinte limitative, atunci evolutia lor este ingreunata, zborul lor este intarziat.

In adevar ei sunt maestrii si nu mai vor sa aterizeze doar ca sa ne ia rucsacul ci ne asteapta, uneori ne ajuta, ne trimit la initieri, trialoguri, ateliere, ne deschid portile din inalt, doar ca sa facem acele salturi transformatoare si revelatoare pe aeroportul carora sa poposeasca si ei.

Cum  v-ati simti daca ati vedea ca sunt uriasi, ca au in structuri multe nave ca …..sunt la conducerea unor aeroporturi interplanetare, ca sunt conectati la planetele-parinte, ca produc mari schimbari lucrand in Impreuna-Una, ca au nevoie nu de parinti care sa le puna bani la cec si sa le faca o casa ci de prieteni-treziti, deschisi si prezenti in lucrarile lor multidimensionale.

Le este greu sa corespondeze cu voi cand usile sufletului va sunt inchise. Asfel ca gasesc raspandaci ca mine si ca altii prin care sa trimita  scrisorele energetice.

As vrea sa largesc subiectul si sa le rog pe cele care vor sa avorteze sau care deja au facut-o ca aceste locomotive s-ar putea sa nu se mai intoarca si atunci ce face vagonul care sunteti?…..

In plan divin, pe cai de lumina acesti fii deschid portile, tes intre ele covoarele-etape ale umanitatii, ne ajuta sa ne recapatam aripile si marile intelegeri, ne intorc Acasa, ne ajuta sa stralucim in Unime.

Si chiar daca nu ii vedeti ei ne sunt alaturi in orice lucrare de lumina cu 3, 5, 7, 9 ani inainte, eliberadu-ne, sustinandu-ne, intregindu-ne.

Vorbiti cu ei la nivel de Centru inaintea oricarei decizii. Glasul lor va va inunda fiinta de lumina si in taina reintalnirii, veti sti.