Deschizand registrul energetic al atelierului  conectiv de azi, incep prin a va povesti cativa pasi care au stat la baza acestei triunghi trezitor care a aparut si s-a conturat prin intermediul scrisului automat, observatiei, meditatiei, intrebarilor, acordajelor, vietii insasi.

Acum mai bine de 4 ani fiind insarcinata cu Sarra, in luna a patra, n-am mai putut sa-mi onorez colaborarile extraprofesionale. Calculatorul si usa se blocau, ceva din mine refuza sa faca orice activitate care imi aducea doar bani, aspecte noi se desfaceau in mine, trezind alte cautari, pasiuni, intrebari.

Fostul meu manager a ramas chiar suparat pe mine pentru ca am refuzat in luna a saptea de sarcina sa vin ca guest speaker in programul de MBA Romano-Canadian; eu nevrand sa inventez nici o minciuna i-am spus simplu ca fetita mea  nu mai vrea sa fac acest lucru…..Nu m-a inteles si cateva zile chiar am suferit  insa nu mai puteam face nimic plat, desertic, limitativ, nimic fara verticala.

Primele doua dati cand totul se oprea descriind o stare de incremenire usor alarmanta……..il sunam pe Dragos Argesanu si il intrebam: De ce nu pot iesi din casa? iar el amuzat imi raspundea: Sarra nu te lasa, drago!

Am inteles pana la urma ca spiritul ei avea alte obiective pentru mine si m-am predat cu bucurie lasandu-ma condusa de el duminica de duminica la impartasanie, la fiecare doua saptamani la cate o initiere, in fiecare marti la grupuri de terapie si foarte des la seminarii de dezvoltare personala.

Parca intrasem la o scoala astrala cu multi profesori invizibili care imi activau din aproape in aproape, doua stari de constiinta,  PARINTE si OM.

Din luna a patra de sarcina pana cand am nascut-o pe Sarra totul s-a schimbat…..casa, cartile, oamenii, preocuparile, salariul, drumul. Am intrat din aproape in aproape intr-un destin pe care il consider si acum CONDUS de spiritele batrane din familia mea si anume de STEFAN si SARRA.

Cand am prins-o pe fetita mea in brate intr-o zi de luni dupa multe marsuri spirituale si valsuri sufletesti, am stiut ca sunt intr-un inceput miraculos, complet, intregitor.

De multe ori spun….te rog Sarra ajuta-ma! sau Va multumesc preaiubitilor!

Nu stiu ce simt alte mame insa pentru mine, toate lucrurile au capatat o alta semnificactie dupa cele doua nasteri. Lunea imi este cea mai draga zi de post  iar duminica ( ziua in care s-a nascut Stefan) o simt ca fiind calauzitoare, miruitoare, inaltatoare. In noaptea de luni scriu iar duminica, oameni, locuri, sensuri ma cheama. Inceput si sfarsit. Un cerc de intelegere se contureaza.

Fiecare copil mi-a activat alte daruri, potente, deschideri. Ei m-au ajutat sa aduc in aceasta dimensiune SF Graal, Noul Pamant, Sfera Initiala si toate atelierele conective pe care le sustin in SERENDIPITY, ei m-au tinut acasa 2 ani si m-au ajutat sa dezvolt o dimensiune a destinului care imi este atat de apropiata, aceea de diagnostician intuitiv, canal si ghid, ei ma duc in triunghiurile energetice alte Planetei si Romaniei, ei ma cheama sa dorm cu ei cand trebuie sa mergem in TEMPLUL PARINTILOR ca sa-mi imbunatatesc comunicarea energetica cu ei, ei atrag si pentru mine si pentru sotul meu, oportunitati de dezvoltare  care constant ne coplesc, ne aseaza, ne slefuiesc. Le multumesc cu totul!!!!

Nu exagerez cu nimic cand spun ca ei sunt purtatorii mei de cuvant la Doamne Doamne. E suficient sa setez intentia si ea este dusa de spiritele lor acolo SUS si dupa merite, primesc ce am CERUT.

Nu stiu de ce mamele se gandesc atat de mult inainte de conceptie la cum or sa se descurce, daca or sa faca fata noptilor de nesomn, daca or sa fie suficient de vigilente s.a.

Doamnelor construiti-va un pluton de ingerasi, prin acordaje, spovedanie, ganduri sanatoase si alte merite si ei se vor ocupa de micutii vostri. Deasemenea, duceti-i pe dragalasi cat puteti de des la IMPARTASANIE si in LOCURI SACRE si veti simti lucrarea divina care va descurca si aseza lucrurile asa cum e de dorit pentru TOATA familia voastra.

Acceptati ca aceasta relatie cu copilul vostru e un triunghi, lasati-l VOII DIVINE si noul vostru destin va fi un tangibil PARADIS!

Acesti copiii frumosi sunt o POARTA pentru ELEVARE. Ei ne ajuta sa ne implinim misiunea aici crescandu-ne in fiecare clipa, dincolo.

Va imbratisez si nu uitati ca in relatia cu aceste minuni  daca aduceti CER veti avea si INSPIRATIE!