Multe cupluri au limpezit, spalat, luminat egregorul casatoriei care in unime este un vals al sferelor care se regasesc, impletesc, iubesc.

Calcand in vechile strachini e firesc sa ne mai doara cuplul interior si poate sa ne mai adancim in suparari, nemulturi, neinpliniri insa acordandu-ne la Ceruri vom descoperi cuplul cel nou improspatat, imputernicit cu noi deschideri, aratand ca se poate, inflorit in rasarit.

Noii copiii au nevoie de altfel de parinti astfel ca din aproape in aproape s-a configurat familia in care multe daruri glasuiesc, simplu si firesc, fara comparatii sau alte farduri, raurind in lumina, in mare drag.

Familia cea noua frumos aspectata in triunghiurile divine este marturisitoarea in Unime a multor oprelisti transformante in timpul trecerii in lumini, drag si har, in adevar …..o dezvelitoare a unor potente nestiute, a unor valente neincununate.

Mergand pe firul recunoasterii in Marea Sfera acolo unde ne construim scenariile de viata, am vazut ca Pastorii Noii Familiei, Cuplurile de lumina, Divinatorii, insasi Familia Sacra conlucreaza ca in noua configuratie in marea trecere sa straluceasca o altfel de intalnire, un paradis inscris insa revelat abia acum la nivel de cuplu, un vals al sferelor care nu a mai fost facut( pe aceasta planeta) in adevar abia acum pregatirea fiind gata, dirijorul ridicand bagheta, dansatorii stiind pasii.

Noi toti am mai dansat in cupluri insa calcand pe alaturi in afara versului, tipand sau batand din picior, lasand hora, in pasi mici apropiindu-ne de ceea ce se vrea a fi in Acum, Noua Familie.

Privind siragurile de copiii care asteapta aterizarea precum si voluntarii care graiesc in Unime si care nu mai vor sa-si striveasca invatatele in vechiul cuplu, inteleg de ce noua familie, stelara trebuie inaltata pe bolta….Pentru ca noi toti sa stralucim, cu brate largi sa ne imbratisam in Impreuna-Una.

Hora aceasta de luminite cuprinde Planeta in mare drag nascand in acesta atingere de Sens, Familia din Unime.

Priviti copiiii ca fiind ai Nostri, imbratisati Planeta ca fiind Casa Noastra.

Va invit pe 20 nov sa dam glas acestei noi configuratii pe harta cuplului si a familiei unind vechiul cu noul, transformand si iubind in triunghiurile trezitoare.