Eu si Tatal Una Suntem

Eu si Mama Una Suntem

Eu si Copilul Una Suntem

Sunt Tot ceea Ce Sunt

Eu Sunt

De multe ori vrem sa ramanem Copiii facand eforturi neinspirate ( ex  operatii estetice ca sa ne pastram tenul fara riduri, nu facem micuti pentru a ramane noi in centrul atentiei si nici nu adoptam,  ramanem cu parintii in aceeasi casa pana la adanci batraneti pentru a le arata ca suntem inca copiii lor, ne oferim egoist dulciuri si alte placeri etc).

Ne straduim sa ramanem Copiii si dupa o anumita varsta sa fim considerati Necopti pana când Viata in Maretia ei ne va invita ( nu întotdeauna dragalas) sa privim acest refuz de Crestere cu Responsabilitate.

Cu siguranta ati intalnit Adulti-Copiii nu in sensul cel mai inalt adica Creativi-Frumosi-Bucurosi ci in sens mic Mofturosi-Pretentiosi-Asteptand-o pe Mamica.

In cazul acesta procesul de crestere este refuzat Omul nevrand sa fuzioneze cu Sfera-Mama si Sfera-Tata si sa nasca in interiorul sau Copilul Divin: sunt doamnele care desi au 60 de ani isi fac codite impletite cu fundite, sunt domnii care raman acasa cu mamele desi au 50 de ani acceptând inca sfaturile parintilor pe orice plan, primind mâncarea de la mamutele lor,  imbracandu-se dupa sugestiile parintilor, mergând cu ei in tot si toate,  sunt vedetele care merg la n operatii estetice cu obsesia tineretii fara batranete tânjind dupa atentia barbatilor din etapa adolescentei, sunt angajatii cu atitudine de tip vagon cei care astepta sa li se dea sarcini, sa li se croiasca Drumul, sa aterizeze Intelepciunea.

A ramane Printesa care da din picioare si la 46 de ani pentru ca nu a vrut sa se maturizeze, nu ajuta, e cu atat mai dureros când intram in etapa culesului si nu avem ce sa culegem.

A te insoti cu atributele divine ale Tatalui chiar daca in aceasta viata esti Femeie inseamna a construi, a manifesta fermitate, a avea soliditate in ceea ce emiti, a sti ce vrei, a manifesta credinta, a fi rezistent, viguros, puternic in furtuna provocarilor, a proteja, a avea rabdare, a atinge cu intelepciune Totul.

A te insoti cu atributele divine ale Mamei desi in viata aceasta suntem Barbati inseamna sa cascadam caldura, suportivitate, empatie, blandete, frumusete, iubire, intuitie, deschidere, acceptare, largime.

A te insoti cu atributele divine ale Copilului inseamna sa manifesti creativitate, avant, entuziasm, forta, curaj de a fi, entuziasm, incantare, bucurie, gingasie, puritate, drag.

Ceea ce uita uneori adultii este ca doar dupa valsul cu sfera-mama si sfera-tata e posibila nasterea copilului divin prin care reprimim aripile prin care întoarcerea Acasa se face.

Fiti Oameni Trinitari, Oameni cu O mare!

Manifestand acest triunghi va va fi usor sa transformati exterientele vietii in aur spiritual, in bucurie de intregire.

Când refuzati acest lucru, transmutarea nu poate avea loc. In miezul Triunghiului se activeaza Graalul si doar la centru se face Trecerea, Saltul, Inaltarea.

Va invit maine 13 oct, ora 19 00 sa vorbim despre Valsul Sferelor in Cuplu.

Omul Trinitar stie acest Vals si doar el poate chema un alt Om in bucuria recunoasterii de Sine, Regasirii, Contopirii cu Totul-Una.

Unde? Sperantei nr 28, et 6 interfon 12

Înscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com