Am patruns prin micile lucrari de lumina facute pana la taina frumusetii radiante apropiind-o de mine si de voi cu drag, incercand sa inteleg, sa o traiesc, sa fiu in vals cu ea.

Nu operatiile estetice o onoreaza ci sarutul universului in toate triunghiurile de lumina, tandrele revarsari de Sens, iubirea de tot si toate.

Multe doamne ma intreaba daca au voie sa-si faca operatii estetice, sa-si puna unghii false sau gene false?

Daca sunt false cum onorati adevarul? Iar daca e operatie estetica credeti ca Dumnezeu este inestetic in creatie?

Trinitatea inferioara compusa din minte, inima corpul fizic este la carma atunci cand va scufundati in aceste jocuri ale formelor care in timp devin dependenta, obsesie, psihoza.

Personalitatea in astfel de alegeri avand nevoie de mult rimel si glazura incepe sa se aseze la carma vietii dvs ….cautand sa ascunda un suflet trist, nehranit, neimplinit.

Exista un site al celor mai ingrozitoare operatii estetice din lume. Rasfoiti-l si patrundeti in interiorul vostru. E ceea ce va anima, va cheama, va face interiorul sa zburde?

Credeti ca o depresie veche se scutura cu o operatie care se face la nivel de forma?

Atunci cand vrei sa vindeci ceva, mergi pe corpul cauzal nu cauta sa fugi la chirurg. El va ofera iluzii nu liniste, bucurie, implinire.

Corpul fizic pe care vi l-ati ales in aceasta viata este in concordanta cu misiunea pe care o aveti si reprezinta de asemenea un rezultat al lucrurilor facute de voi in alte vieti.

El este potrivit pentru Calea aleasa si trebuie doar iubit, imbratisat, respectat.

Un corp hranit sanatos si atins de lumina radiaza din orice varsta. Emanatia lui este mai importanta decat un rid care a fost sters la exterior dar care inca duhneste in interior.

Un chip innobilat de patrundere spirituala, discernamant, intelepciune plin de multe santuri dar  luminos atinge n suflete pe cand unul xeroxat, intins si fara glas e posibil sa nu atinga nici macar un suflet.

Ganditi-va ce semanati atunci cand va indepartati de Centru si cultivati operatiile estetice. Credeti ca veti culege Frumusete? Posibil un simulacru de fericire si o spuma de frumusete care se va topi sub primul vant adus de Ceruri…..

Cei care tanjesc dupa frumusetea ca forma devin desert si alaturi de ei arsita e mare. Cei care sunt  lucratori in lumina si plugul lor e in brazda divina indiferent ca e noapte, zi, iarna, vara, frig, cald aceia vor culege frumusetea radianta, care rodeste in suflet si se dezveleste pe chipuri, ca un soare ce straluceste simplu si frumos, hranind totul, fara asteptari….