1, Unimea, Dintru Inceput,  Marele Sens, Templul lui Unu

2, Impreuna, A doua venire, Apropiere

3, Treimea care suntem, Mama-Tatal-Fiul( familia divina), Eu si familia divina una suntem, Triunghiul de lumina, Sf Graal

4, Echilibrul, Asezarea, Coborarea spiritului in materie

5, Puterea care esti, Forta, Independenta, Creativitatea, Elanul, Cautarea, Preotia lui Rama, Sfinxul si Energiile Kogayonului

6, Ma deschid catre sensul lucrurilor, Afirm voia ta

7, Totul este Unul si Unul este Tot, Minunea Care Esti, Ma inalt catre Tine, Unul, Cerul a intalnit Pamantul, Trezie, Spiritualitate, Deschidere, Salt si asezare, Zamolxe

8, Ma nelimitez in verticala divina, Afirm infinitul care sunt, Sfera care sunt intalneste Sfera care Esti, Intregirea, Ma unesc cu Tine, Tata

9, Cred intr-unul Tatal,  Viul din Viata, Am inchis lectia si am vazut darul Tau, Afirm intregirea care Sunt

10 Adevarul este Unul, Unul este Tot si Tot este Unul

11 Impreuna suntem Unul

12 Cele 12 energii in Impreuna-Unul, Cei 12 apostoli, Contractul Initial, Totul are Sens, Eu Sunt, Sfera Initiala, Piramida Sf Apostol Andrei, Piramida Sf Spiridon, Piramida Sf Arsenie Boca

Cifrele sunt manadale de lumina, vehicule energetice, emanatii ale Centrului, corespondente cu Sinele Divin.

Luati un triunghi si asezati pe latura de jos data nasterii si luna iar pe varf, anul nasterii.

In mijlocul triunghiului, puneti o cruce. In centrul ei asezati cifra pe care ati obtinut-o dupa ce ati adunat anul nasterii, luna si data si ati redus-o la o cifra.

Data la care v-ati nascut exprima intentia divina, luna-rolul, anul-directia in viata iar cifra din mijlocul triunghiului este deschiderea.

Deasemenea anul nasterii reprezinta spiritul, data nasterii-mintea, luna-inima, iar in centrul triunghiului se afla poarta sufletului.

Triunghiul aceste straluceste in cercul intregirii, unimii, impreuna suntem Unul iar pe crucea din interior Spirala Inaltarii ne spune in varsta sufletului ce cifra ne insoteste in valsul cu cerurile.

Decriptarea mandalei care sta la baza destinului se face astfel: Ex: 7 11 1974.

Cifra spiritului redusa la o cifra este 1 plus 9 plus 7 plus 4 egal  21 care devine 3. Cifra integrarii si a intrarii pe Spirala Inaltarii este 7 plus 11 plus 1 plus 9 plus 7 plus 4 egal 39 care devine 12( 3 plus 9) care devine 3( 1 plus 2).

Pe scurt cifra spiritului e 3 si cifra sufletului e tot 3. Stapanii casei se intalnesc la masa elevarii.

Desemenea data plus luna ne da cifra la care apar revolutiile, incercarile, dezintegrarile, marile lectii pentru a ne aseza in cel mai inalt destin. Ex 7 plus 11 egal 18 care se reduce la 9. Valul cel Mare apare la fiecare 9 ani pana cand invatarea se va face cu IUBIRE.

Anul plus luna, ex 1 plus 9 plus 7 plus 4 plus 11 egal 32 care se reduce la 5. Acest aspect exprima Firea.

Data plus anul exprima Alegerea facuta Dintru Inceput, ex 7 plus 1 plus 9 plus 7 plus 4 egal 28 care se reduce 10

Varsta treziei va fi multiplu al cifrei din mijlocul triunghiului, adica multiplu de trei, cifra care apare in poarta sufletului.

In mandalele numerologice este foarte important sa interpretam cifrele initiale si apoi cifrele pe care le obtinem dupa ce le-am adunat si le-am redus.

Profil pe scurt:

Un spirit viu, luminos, deschis care afirma Treimea care Suntem. Mintea ei se uneste cu mintea divina in Sfant Numele Tau. Ceea ce o va ajuta sa eleveze va fi familia. In destin va fi calauzita de cifra trei. Rolul pe care il va afirma va fi de ghid, canal, deschizator de drumuri. Calea de lumina care o ajuta sa faca mari salturi de intelegere este scoala triunghiurilor schimbarii. Firea  este independenta, creativa, plina de elan. Marile revolutii au avut loc la 9 ani, la 18, la 27. Dupa varsta de 33 de ani, schimbarea va veni cu iubire, intelegere, drag. Este centrata, echilibrata, asezata. Este calauzita de sinele divin si de suflet in tot ceea ce face. Intentia ei vine din conexiunea cu Sursa pe care o urmeaza pentru a uni potentialul cu manifestul in frecventele celei de-a doua veniri. Lectiile ei se inchid in triunghiurile trezitoare-translatoare. Alegerea facuta dintru Inceput este aceasta: sa-l gaseasca pe Unul in Tot. Ii place sa caute si este deschisa la a privi cu ochi divini, evenimentul, experienta, situatia.  Isi va exprima darurile dintru inceput incepand cu varsta de 30 de ani. Talentele de altadata s-au manifestat incepand cu varsta de 9 ani. In triunghiul descris de anii 2010-2011-2012 va uni potentele, cunoasterea, puterea dintru inceput cu cele de altadata si din acum.

Probabil va intrebati de acest profil nu include si aspecte legate de umbra. Nu este o caracterizare 2 d ci o abordare multidimensionala a diamantului care sunteti. Aceasta interpretare deschide contractul initial si contractul spiritual asociat acestei vieti, dand viata, darurilor necunoscute si sens, lectiilor pe care poate nu le-ati rasfoit suficient. Mostra de mai sus este doar o felie mica dintr-un tort-profil care poate avea de la 3 pagini la 33 de pagini.

Vom continua aceasta poveste,

Cat de curand va voi invita in ceainaria Serendipity la decriptarea propriei mandale numerologice iar pe site vom avea o noua categorie, profilul numerologic in triunghiurile schimbarii.