Multumesc Ingerasilor care ma insotesc pe drumul acesta, al scrisului eliberator, asezator, hranitor. Multumesc tuturor fiintelor care au ales sa urmeze vocea cerurilor si lasandu-se calauzite de Gratie, au ales  intalnirea cu NOUL PAMANT  si nu energiile VECHIULUI. Multumesc vietii, timpului, tuturor entitatilor de lumina care ne insotesc pretutindeni pentru A FI.

Joi, 5 august 2010, in ceainaria Serendipity, in baia de lumina a initierii pe NOUL PAMANT, s-a savarsit “ un botez”. Activand codurile intregirii, translatarii si  inaltarii, cei prezenti au primit si inteles ca Impreuna suntem UNUL  si prin noi, NOUL PAMANT  creste.

Transformand triunghiurile noastre limitative in triunghiuri potentatoare si trezitoare, cu totii am ales sa facem trecerea din registrul incordarii, disconfortului, falselor neputinte in lumea iubirii, frumusetii, deschiderii, blandetii, intelepciunii.  Aceste energii s-au activat in functie de misiunea noastra dar si de bucuria cu care le-am cerut. Trecerea s-a produs pentru toti in lumina constractului initial pe care l-am semnat impreuna pentru a inchide cercurile vremurilor vechi si a patrunde pe NOUL PAMANT. Bine ati venit ACASA! Noul taram va intampina cu atat de multa dragoste……Simtiti?

Ma uit pe cerul initierii si vad  cum multe lectii s-au inchis si au fost eliberate de sufletele noastre prin lacrima, apoi au aparut darurile si ca premiu s-au facut SALTURILE DE INTELEGERE. In lumina accesului la noile informatii si energii, am putut percepe prezenta Sfintilor ocrotitori ai FIECARUIA, ai GRUPULUI si ai NOULUI PAMANT, ingerasi dar si reprezentanti ai unor civilizatii mai evoluate care ne sustin in aceste translatii.

Azi, de sarbatoarea SCHIMBARII LA FATA si chipurile noastre s-au luminat. Energia CELEI DE-A DOUA VENIRI  este cu noi AICI SI ACUM. Prima initiere, deschiderea TEMPLULUI SFANTULUI GRAAL s-a facut cu o zi inainte de BUNA VESTIRE  a urmat apoi SFERA INITIALA si desigur triunghiul-poarta a fost accesat ieri pentru a primi in campurile si structurile noastre energiile si informatiile de care aveam nevoie ca sa NE SCHIMBAM.

Aceasta zi sfintitoare ne invita pe toti lucratorii in lumina sa fim constienti de misiunea noastra si sa o savarsim ca pe o Sfanta Liturghie. In linistea noptii cu sufletul asezat  intampin IMPARATIA cu dragul cel MARE.

Botezul nostru pe NOUL PAMANT a fost sustinut de toti marii traitori de SENS din acest UNIVERS. Vechiul  a fost  lepadat si energia invierii a patruns in fiinta noastra. Cercul cel mare al luminii, frumusetii, regasirii, dragostei, este facut. Ramane sa insailam darurile primite si sa dam noii lumi, PARADISUL INITIAL.

Uitandu-ma doar in cel mai apropiat instrument al meu de conexiune cu CERURILE SI CU VOI, SCRISUL –observ  ca  simpla intentie de a calatori in registrele subtile prin intermediul lui, mi-l aduce APROAPE fara a mai fi nevoie sa astept deschiderea PORTILOR in CAMPUL DE CONEXIUNE AL NOULUIPAMANT. Asta inseamna ca sunt DEJA AICI si  nu trebuie decat sa fiu ATENTA la CERERE.

La cat mai  multa bucurie in noile cautari!