Vechiul Pamant intersectandu-se cu Acasa a nascut Noul Pamant, un taram al asezarii, intregirii, desavarsirii. Liniile enerrgetice ale Noului, Vechiului si ale lui Acasa au determinat un camp de contact, insight si regasire pe care nu putem sa nu-l simtim cu sufletul. Orice drum catre vocatia noastra, marea iubire, sensul tuturor lucrurilor trece prin sinapsele noii lumi, aceste puncte de intalnire functionand ca puncte de rascruce dar si porti. Daca ne-am impotmolit undeva inseamna ca ne aflam de fapt pe o borna de sens si e bine sa meditam un pic la ce ar trebui sa corectam, schimbam, aliniem in fiinta nostra ca sa ne calibram usor pe noua lume.

E minunat ca putem experimenta Noul, Vechiul si Acasa, constient, calauziti, impreuna. E uluitor acest moment al intalnirii tuturor experientelor noastre, al integrarii lor si al contopirii noastre cu UNUL. Unind cerul si pamntul din noi am regasit drumul catre ACASA in lumina intregirii. Trebuie sa multumim tuturor ghizilor nostri pentru tot efortul pe care l-au depus si pe care inca il mai fac pentru trezia si asezarea nostra in noile frecvente.

Imaginati-va niste trupuri imense, groase pe care trebuie sa le trecem prin niste sabloane care descriu corpuri subtiri armonioase. Cata sudoare sa reduci excesul, grasimea, multul la ceea ce e de dorit. Asa suntem si noi in aceste vremuri insa avem niste croitori minunati care ne dau multe sfaturi si ne insotesc permanent in calatoria catre optim, centrare, aliniere, integrare. Totul trebuie ajustat acum in lumina celor revelate de Noul Taram. Nimic nu mai poate sta in picioare daca nu respecta noua arhitectura divina. Se prabuseste pentru ca nu are ingrediente care sa-l ancoreze si sa-l sustina in noul peisaj. Noul Pamant nu accepta, compromisurile, coruptia, dezordinea, versatilitatea, meschinaria, anxietatea, depresia, deznadejdea, agresivitatea, competitivitatea etc. Aceste energii vechi vor ramane in afara portilor mentinand vechiul pe o alta planeta, insa nu pe Gaia.

Daca ne uitam in noi si rapotam totul la verticala noastra interioara vom simti cat de apropiati sau indepartati suntem de ea. Aceasta linie directoare se uneste in spirit cu liniile NOULUI PAMNAT si ne comunica prin tot ce ni se intampla, doritul pe care il putem lua cu noi in noua noastra viata. Nu poate fi carat totul si apoi e mult balast in vechiul din noi.

Priviti planeta ca pe o sfera strabatuta de linii de lumina care se intersecteaza. Incercati sa va conectati inante la prima rascruce sau sinapsa pe care o veti intalni pentru a translata in Noul Taram. Intrebati-o care este lectia pe care vrea sa v-o reveleze, ce dar are pentru voi, rugati-o sa va ajute sa faceti saltul de intelegere si mai ales nu uitati sa-i multumiti. Vom observa ca aproate totul din jurul nostru va reflecta intr-un fel sau altul aceasta borna calauzitoare. Unind cuvintele, oamenii, intamplarile vom obtine poarta prin care putem trece fara suferinta ghidati doar de verticala noastra interioara.

Noul Taram desi generos e plin de filtre sau altfel spus de intrebari care trebuie sa elibereze in noi sens si astfel sa putem recunoaste pe NOUL PAMANT, tainele lui ACASA. Atunci cand MAREA TRANSLATIE se va face dupa 33 de alinieri vom simti ca am ajuns la destinatia pe care am urmat-o in spirit prin sute de intrepurari, vom sti ca nu mai suntem fugariti, ca ne putem odihni, ca in sfarsit linistea si bucuria vor zabovi mai mult timp in noi.

Noul Pamant ne vorbeste prin orice acord la verticala nostra despre maretia pe care o vom cunoaste inca o data, despre intoarcerea la Unul, despre visul sacru, despre sfera initiala care ne asteapta ca o mamica sa ne imbratiseze, despre a fi impreuna., despre darurile noastre regasite, despre jocul divin, despre intregire. Mesajele lui ne aseaza teritoriile interioare generand unde de sens care aliniaza fiinta nostra divina la noile frecvente.

Sa fim dragilor si Gratia ne va fi alaturi!!!