Exista o capitala a NOII ROMANII care arata astfel:  o piramida mare in centru, alba si 9 cercuri concentrice cu temple-scoli si case, cu multa verdeata, apa, culori vii, caldura, viata.

Casele sunt sub forma de triunghiuri, sfere, boabe de fasole, semicercuri dintr-un  fel de aliaj( seamana cu lutul) insa e altfel; nu foarte dens si are o luminozitate a lui: cele mai multe au doar  parter, unele au maxim un etaj si urmeaza linia cercului pe care sunt asezate. Fiecare Casa comunica cu un Templu-Scoala si cu Sursa. E un trialog in care spusele sunt putine, comunicarea este mai mult vibrationala. Fiecare Om si-a predat voia lui Voii Dovine si totul este asezat, functioneaza, perfect, oamenii ca de altfel si locuintele, templele, scolile comunica unele cu celelalte stiind fiecare rostul lui in MAREA ECUATIE DIVINA. Ceea ce ma copleseste e linistea, bucuria, minunea acestui loc. Oamenii de aici nu au job-uri, nu au servicii se intanesc la TEMPLU si conectati la MAREA PIRAMIDA care se afla in centru, urmaresc cum CONSILIUL GALACTIC le transmite telepatic despre PLANETA, GALAXIE, CIVILIZATII PRIETENE. Aici OAMENII SUNT nu par, nu strang, nu supravietuiesc. Totul are un aer familiar, prietenesc, FIRESC. Ma simt ca ACASA. “

Despre NOUL BUCURESTI gasiti mai multe aici>.

E foarte important sa intelegem ca locurile, oamenii, situatiile sunt interconectate. Noul Bucuresti este legat prin fire energetice de Noua Romanie si Noul Pamant.

Daca priviti cu ochii sufletului SPIRALA MARII SCHIMBARI veti vedea un oras nou, o tara altfel si o planeta minunata cum se configureaza in NOUA RETEA prin lucrarea noastra, individuala dar si comuna in frecventele iubirii, linistii, bucuriei, frumusetii, sinceritatii, daruirii, rabdarii, intelepciunii.

Va invit la un atelier conectiv in care vom face meditatii in urmatoarele triunghiuri: Bucurie -Frumusete-Recunostiinta, Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Preotia lui Zamolxe-Sfinxul si Energiile Kogayonului-Templul lui Unu, Intregire-Unime-Impreuna suntem Unul, Noua Casa-Noul Bucuresti-Noua Romanie. Vom deschide cele 9 porti ale NOULUI BUCURESTI si vom boteza aceasta capitala cu LUMINA.

Deasemenea pentru cei care au proiecte de suflet care vor sa fie materializate in RETEAUA NOULUI PAMANT, va invit sa le scrieti pe o bucatica de hartie si sa le puneti in triunghiul NOUL BUCURESTI-NOUL ROMANIE-NOUL PAMANT. Vom da lumina acestor idei ajutandu-le sa devina realitate.

Va astept sa fiti nasi de suflet pentru triunghiul de mai sus in 19 iulie in SERENDIPITY. De la acest atelier unii dintre participanti vor pleca cu acest dar: vor sti cum sa configureze si alte orase si tari in NOUA RETEA.