In aceste vremuri finale-initiale, cand totul se accelereaza ( in mod special invatarea si implicit transformarea) parintii copiiilor care vin acum din CERURILE SFINTEI TREIMI, sunt chemati, pregatiti, sprijiniti chiar de cocreatiile lor, pe drumul elevarii.  Registrul pedepselor, interdictiilor, etichetelor negative, programelor nesanatoase, al atasamentelor excesive, posevitatii si controlului, e de dorit sa nu mai fie accesat. Un nou pian cu clape care emit in intreg sufletul si spiritul”micilor trezitori” ne este adus pe pelicula constientului pentru a ne largi campul de expresie si mai ales pentru a ne inalta IMPREUNA cu invatatorii nostri-mici pe SPIRALA DE LUMINA.

Noi, parintii avem nevoie sa stim ca ei, ne ajuta sa ne vindecam, sa ne intregim , sa translatam.Copiii acestia minunati care vin din legea iubirii, au ales sa coboare in aceste timpuri pentru a ne fi ghizi, indrumatori, luminatori, pe drumul treziei noastre.

Ei ne activeaza darurile initiale, ne ajuta sa accesam potentele de Acum precum si din alte vieti, ne deschid ochii sufletului, ne trimit sa luam initieri de la diferiti maestri, ne aduc carti, ne dezlega drumurile ca sa ajungem la seminarii de spiritualitate, ne insotesc in somn in TEMPLUL PARINTILOR, ne cheama in locuri sacre, ne trec prin PORTI DE LUMINA, ne invata sa iubim, sa manifestam rabdare, liniste, frumusete, entuziasm, ne imbraca in zambet, ne sprijina in manifestarea potentialului nostru divin.

Acesti copiii cu varste ale intelepciunii mai mari ca ale parintilor lor, va invita la sfarsitul lui octombrie  IN CEAINARIA SERENDIPITY LA UN VALS INITIATIC, revelator pentru rostul lor si al nostru AICI. Din comunicarea noastra energetica cu ei si a lor cu alti copiii de pe alte planete, vor aparea MESAJE REVELATOARE.

La aceast seminar initiatic sunt invitate mamele cu minunile lor, parintii in asteptare, iubitorii de copii si mamele subtile ( cele care nu au copii fizici ci doar copii spirituali).

Se vor face masuratori privind cerul din care vine copilul, varsta lui astrala, ce mesaje are pentru mama lui fizica si mama-indrumator, ce misiune are, cu ce daruri vine s.a.

La aceste dialoguri nu neaparat verbale vor fi prezenti si copiii nonfizici din CENTRUL FRECVENTA OM, de pe planeta OM cu care dragalasii nostri comunica in mod constant. Activarea FRECVENTEI NOILOR PARINTI va fi facuta de catre MICUTII-URIASI, Camelia  si Valentin Radu.

Pentru a intra in baia de lumina intregitoare, cu usurinta si fara rezistente, va invitam sa rasfoiti site-ul www.frecventaom.ro cu cateva zile si ore, inainte.

Taxa de intrare este 30 ron si ea include un ceai care te inspira, un pachet de energii si informatii si multe insight-uri.

Va multumesc!