M-am tot intrebat de ce  poarta s-a deschis in ultimul moment catre ITALIA si nu catre EGIPT asa  cum planuisem?

Raspunsul a fost: Ca sa activezi reteaua NOULUI PAMANT  la NAPOLI si in imprejurimi.

M-am indoit un pic ca as putea sa fac acest lucru doar exprimand intentia  insa mergand si vizitand Pompeiul,  statiunile Amalfi, Positano, Sorrento, Insula Capri si alte zone, am vazut cum reteaua aurie a NOULUI PAMANT se configura la simpla mea conectie iar energiile Intregirii, Unimii si Impreuna Suntem UNUL mangaiau TOTUL.

Gaia isi deschidea sufletul si in taina intalnirii, simfonia divina cuprindea pasul, soapta, ochiul, viata.

Treceam pe sub bolti de SENS si parca de undeva din adancurile mele, tasneau vorbele care transformau vechiul in NOU. Din vazduhuri SFINTII PROTECTORI ai ITALIEI si ingerasii mei si ai lui Valentin isi atingeau aripile.

Sa ma iertati preaiubitilor daca am uitat vreo bucatica de pamant si daca am pierdut ceva sa-mi reamintiti in frecventele, scrisului, visului, trialogului, ca sa revin peste aceste locuri minunate si sa le mai imbratisez inca o data.

Si am simtit cum gauri mari de energie erau tesute de manute invizibile si parca totul se aseza in NOI CADRE.

Marturisesc ca sunt foarte lumeasca in atitudine si inca sceptica asa ca la sfarsit cand am vazut ca am primit si daruri pentru un pelerinaj in care nu am transpirat ci doar ne-am relaxat si am contemplat, m-am simtit realmente COPLESITA.

Ce darnice sunt CERURILE cand suntem doar prezenti, atenti, firesti!

 Va invit dragii mei sa lasati daruri de bucurie, iubire, frumusete, liniste, conectie oriunde ati fi si pentru cei care au primit initieri pe NOUL PAMANT, cu sufletul deschis, activati NOUL CAMP SINAPTIC-si IMPREUNA IN TOT VOM FI UNUL!