In ultima vreme ajung la cabinet tot mai multi oameni care vor sa divorteze sau care tocmai au facut acest lucru si inca se mai zbat in durere, tipat, suparare.

Ma uit pe bolta lor interioara si multe triunghiuri limitative le sustin furia, fie supararea pe Dumnezeu- barbati-viata fie neincrederea-neiubirea-neiertarea fie atasmentele-asteptarile-proiectiile.  Cel putin un triunghi al cauzelor se afla in spatele aceastei decizii. Si de fiecare data durerea ramane in structuri pana cand radacinile provocarii sunt spalate cu lumina.

Mai greu este cand triunghiul limitelor se repeta in familie, rontaind mai multe generatii, declansand, boli, divorturi, neimplinire fara ca cineva sa-l vada.

Pentru ca in aceasta perioada scriu o carte frumoasa intitulata Sfera care Suntem, calatoresc adeseori in Biblioteca Divina aducand informatii legate de cuplu nu doar pentru acest manual energetic ci si pentru intalnirile mele cu oamenii, frecventaom, ateliere.

Intalnirea celor doi este una din temele abordate de mine in aceasta carte dintr-o perspectiva multifatetata care vine atat din Centrul meu cat si din Reteaua Unimii.

Ceea ce ni se dezvaluie ca nuclee de lumina ale cuplului sunt tainele:  ale iubirii, prieteniei, unimii, bucuriei, fuziunii intime extatice, daruirii, casatoriei. In triunghiuri de lumina ele nasc la Centru, darurile cuplului.

E important ca un cuplu sa respecte legile divine si sa-si onoreze in unime, misiunea adica lucrarile de lumina agreeate prin Contractul spiritual in asa fel incat entitatea cuplu sa rodeasca pe toate palierele.

Daca simtiti ca v-ati incheiat povestea cu X si ca impreuna ati mers de la A la E foarte bine dar ca mai mult nu se poate, multumiti colegului de banca, constientizati darurile povestii pe care tocmati ati trait-o si mutati-va pe drumul spre indumnezeire intr-o alta banca energetica dedicandu-va vindecarii, decantarii, rodirii. Nu cautati imediat, nu va aruncati intr-o alta banca fara a va limpezi interiorul. Cu ochii interiori nestersi veti atrage o persoana putin clara, in ceata, nedecantata ca si dvs.

Cand misiunea celor doi s-a incheiat te simti ca pestele pe uscat, nimic nu se mai aprinde, orizontul isi inchide portile. Esti invitat sa multumesti actorului cu care tocmai ti-ai jucat piesa si sa mergi mai departe. Nu mai trageti de capatul relatiei, nu mai tipati, nu mai sufocati finalul cu lamentari.

Aduceti demnitate, drag, recunostiinta in aceasta ultima veriga din cercul relatiei voastre si pasiti in banca energetica urmarind procesul indumnezeirii cu ochi interiori si intrebandu-va… Ce am invatat in aceasta lucrare de lumina? Ce triunghiuri s-au limpezit in mine? Ce daruri s-au desfacut in acest vals?

Nu fortati nimic.

Uneori in aceasta trecere oamenii prefera scurte aventuri sau relatii de tip pansament care sa le anestezieze pentru o vreme temele pe care au evitat sa le faca in cuplul anterior sau darurile pe care nu vor sa le vada.

Aceasta fuga nu dureaza prea mult. Linistea revine abia dupa ce ti-ai incheiat lectiile in ceruri si pe pamant fata de partenerul tau cu care ai mers de la A la M sau de la R la W. Si cand ai inchis cercul si ai inceput sa stralucesti daca ai nevoie de un alt partener care sa te insoteasca in procesul de invatare in unime atunci el va veni si se va aseza in banca energetica fara ca tu sa-l cauti cu disperare.

Sunt acceptate mai multe casatorii in Unime in masura in care scopul tau ramane indumnezeirea iar obiectivele tale respecta tainele si legile divine.

Daca ai nevoie in valsul evolutiv de trei parteneri unul conducandu-te de la A la N, al doilea de la O la U si al treilea de la V la Z atunci pastreaza conexiunea cu Centrul, onorand trinitatea interioara si lasandu-te condus pe bulevardul divin.

Sunt parteneri care pot face cu tine toate trecerile tesand in covoarele cosmice toate triunghiurile divine care vin catre voi dar sunt si parteneri care se blocheaza in provocari si care isi anunta iesirea de pe cercul de intelegere mai devreme de ceea ce noi numim sa spunem Z –tul unei relatii.

Balaceala in mai multe povesti deodata nu respecta nici legile divine nici tainele.

Nu dati curs unei noi relatii pana nu ati incheiat piesa cu partenera dvs intr-un triunghi intregitor in asa fel incat urmatorul pas sa fie binecuvantat nu strivit de durere, amintiri, suparare.

Daca ati incheiat misiunea voastra cu partenerul X va invit sa vizualizati un cerc de lumina cu un punct radiant. Faceti acest ex seara de seara. De asemenea lucrati cu triunghiul iertarii si alte triunghiuri care va cheama, limpezind povestea voastra.

In procesul reintregirii, meditatia activa, introspectia, deschiderea sunt esentiale.

In unime nu exista divort ci doar trecerea de la un cerc de intelegere la altul. Depinde de voi cum il faceti, multumind sau racnind!!!!………..