Cand darul scrisului a revenit in jurul varstei de 30 ani dupa multe valsuri cu el dar si refuzuri de a scrie in ploaia de sens care m-am covarsit timp de sase luni cat am daltuit in mine Coeficientul Multi am inteles modelarea destinelor la care putem participa cu totii in masura in care suntem deschisi sa patrundem legea divina, tainele, adevarurile si mai ales sa conlucram cu Universul cand vine provocarea ca un ac cosmic si arhivele personale se deschid. Si da…totul poate fi rescris in lumina treziei.

Piramida care mi s-a revelat inca din primile sesiuni de scris conectiv si care a revenit de n ori cu multiple intelegeri m-a ajutat sa inteleg felul in care facem noi facem trecerile mosind din aproape in aproape, Calea.

Primul etaj al piramidei este format din arhitecturi rigide, atei, necredinciosi, oameni care refuza mesajele primite de la Univers si care patrund dupa multe vieti in vers divin, nuantandu-si Pasul. Apoi vin semiconductorii care doar in anumite etape de crestere se deschid, ei refuzand de multe ori cunoasterea nemijlocita, apropiindu-se dar nedospind marile mesaje apoi vin canalele care sunt si maestrii ai trecerilor, innoind prin traducerea pe care ei o fac din lumile subtile, insasi viata noastra, apoi vin ghizii unii dintre ei maestrii ai unimii care stralucesc ca trinitati radiante pe o tema sau mai multe si cu care ne intalnim in momente cheie de viata sau cu care facem multe valsuri daltuind in Unime, Calea.

Si canalele si ghizii coboara de multe ori cu liftul iubirii pana la arhitecturile rigide deschizand una sau mai multe porti de intelegere.

De la un palier la altul, oamenii de legatura ca niste albinute, creeaza conexiuni, intalniri, deschideri de Sens. Ei duc de manuta un semiconductor la un atelier conectiv sustinut de un Ghid-Canal sau vorbesc unei arhitecturi rigide despre un insight minunat pe care tocmai l-au primit sau pur si simplu radiaza, aducand pe raze invizibile unitati de Sens.

Arhitecturile rigide si seminconductorii pasesc destul de greu in triunghiurile trezitoare si poate dupa multe suferinta. Procesul de modelare a provocarilor in interiorul lor e anevoios, in salturi, cu multe intoarceri la vechile paradigme. In arhitectura lor, rationalizarea este atat de importanta incat isi refuza de multe ori innoirea pe motivul ca un insight, un vis, o deschidere nu poate fi justificata cu ajutorul mintii.

Triunghiurile limitative, potentatoare,  de trecere, trezitoare, ascensionale  si ale Unimii descriu practic etapele pe care omul le parcurge la scoala vietii pe aceasta planeta: la inceput rigizi, apoi mijim ca niste bobocei, apoi inflorim, rodim si imbratisam Unimea devenim Sfere Cuvantatoare.

Cele patru nivele ale piramidei descriu pe verticala, triunghiurile divine si trecerile activand la Centru, Spirala inaltarii.

Cauza oricarei boli se afla in triunghiurile limitative cele care stau la baza piramidei si care ne cer dezlegarea, eliberarea, patrunderea in vers divin.  Cum putem sa o facem?

Ridicandu-ne prin lucrari de lumina macar pana la nivelul triunghiurilor trezitoare. Acolo transformam cauzele suferintei in unitati de Sens si trecem dintr-o bucla existentiala, pe un drum frumos si de pe o straduta draguta pe Cale, insasi Calea.

Modelarea destinelor presupune sa rasfoim triunghiurile limitative care nu ne ajuta sa ne simtim impliniti, sa potentam anumite calitati, deschideri, daruri, sa sa meditam, sa valsam cu Cerurile prin initieri, ateliere conective, trialoguri, sa lucram cu lumina pentru a trezi parti din noi de care nu eram constienti si apoi sa impartasim in Unime, bucandu-ne de rodire in Tot si Toate. Noul Cer imbratiseaza Noul Pamant in toate triunghiurile Unimii. Aici in acest salut ceresc, lumesc, Omul Indumnezeit straluceste.

Fiecare este ghid in potential insa ne deschidem in momente diferite dupa cum ne absolvim tema, temele.  Triunghiurile Unimii care descriu varful piramidei sunt vehicule ceresti pe care le recunoastem, intelegeri care vin poate dupa mult efort si care ne ajuta sa stralucim, luminand departarile si Sfera care Suntem.

Va invit pe 30 aprilie la un seminar intitulat Modelarea destinelor in Triunghiurile Unimii.

Ora?18 30

Unde? ceainaria Aristocats

Cat? 30 lei