In luna Ianuarie, Cerurile au lucrat pe chakrele 1-8-15 si multe aspecte ce tin de atasamentele noastre fata de bani, mancare, job, pozitie sociala au iesit la suprafata clatinand barca cu mici sau mari furtuni; deasemenea tot atunci in poarta zilei de 11 s-au primit initieri, daruri, suplimente de misiune. In februarie, lucrurile neasezate de la nivelul chakrei doi au iesit la suprafata insa ele au fost miruite, impodobite cu multe insight-uri si bai de lumina pe care chakrele noastre 9 si 16 le-au receptat si decriptat. Acum in martie, este rasfoita chakra 3 si tot ceea ce n-a fost integrat corect revine, ne vorbeste, ne cheama sa-l imbratisam iar la nivelul chakrei 10 si 17 apar noi informatii si energii asezatoare, inaltatoare, translatoare.

Lucrurile asa vor continua, in aprilie se va lucra in registrul 4-11-18, in mai vom cunoaste lucrarea lui 5-12-19 si tot asa…

Incercati sa fiti prezenti si in poarta fiecarei experiente cautati lectia, integrati darul si faceti saltul de intelegere.

Ceea ce am aobservat dincolo de aceste lucruri care mi-au fost revelate in Timpul Initierii numita TEMPLUL LUI UNU pe care am primit-o in jurul datei de 11 ianuarie, este MIROSUL SCHIMBARII care este altfel de la o luna la alta. E un crescendo care a debutat dulceag, ivoriu, bland iar acum a devenit din ce in ce mai intepator mai puternic, mai determinat. Mirosul acesta imi semnaleaza in acorduri Tropotitoare, ca SPIRITUL PUR ne cheama ACUM, fara sovaiala, E TIMPUL.

Marea Schimbare si-a accelerat foarte mult ritmurile in triunghiul 2010-2011-2021, astfel ca orice nealiniere, desincronizare se reflecta imediat in registrul fizic ca depresie, lacebunita sau boli mai grave cum e cancerul insa daca lucrurile sunt frumos asezate, fiecare individ, familie, echipa cunoaste salturi de intelegere, frumusete si bucurie care nu au mai fost intalnite.

Uitandu-ma in registrul subtil al companiilor pentru care lucrez ca, coordonator de schimbare, am vazut ca in fiecare piramida ( corespunzatoare fiecarei culturi) s-a activat SPIRALA MARII SCHIMBARI iar oamenii s-au separat DEODATA, cei care urmeaza LUMINA s-au inscris in dansul SPIRALEI, ceilalti au ramas la baza, nelinistiti, depresivi, nemultumiti, asmutiti de INTUNERIC si haituiti de multe angoase, dependente, conceptii gresite s.a.

Entitatile de Lumina care insotesc Schimbarea mi-au aratat ieri nu prin intermediul ecranelor pe care le folosesc in scris, diagnoza si dezvoltare ci direct pe chipul fizic, cat este de prezenta in structurile fiecaruia, SPIRALA MARII SCHIMBARI.

E multa desincronizare dar si foarte multa dorinta de aliniere insa alegand sa extindem CAMPUL MARII SCHIMBARI,-am observat cum se activeaza instant NOUL CHIP, NOUA CULTURA, NOUL PAMANT, simpla intentia deschizand PORTILE  SCHIMBARII.

Oricine poate face acest lucru cu drag, smerenie, blandete.

Energiile Schimbarii sunt foarte puternice si NOUL UNIVERS aproape ca nu mai asteapta.

Acum cateva zile, uitandu-am pe harta NOII ROMANII, am vazut modificari de relief atat de puternice si atat de ALTFEL totul  si atat de FRUMOS incat abia astept de-mi va fii ingaduit, sa traiesc ACEASTA REALITATE.

Nadajduiesc sa ne mutam totii cu iubire si intelegere in NOILE FRECVENTE si IMPREUNA SA FIM UNUL.

Va invit in aceasta luna-cupa, ziua 17 martie ( Serendipty, ora 19 00), sa deschidem in noi O POARTA DE LUMINA.

Uitati-va pe CERUL SUFLETULUI si in mireasma dorului de ACASA veti vedea SFERA INITIALA, SF GRAAL si NOUL PAMANT cu noi ACUM.

Imbratisari aurii, argintii, mov!