Oamenii au un potential pe care il ating foarte rar. Atunci cand se deschid porti si energiile miruiesc un anumit spatiu, unii oameni ating un anumit varf de intelegere pe care il pierd dupa, la care revin din cand in cand sau pe care il mentin integrandu-l vietii lor.

O translatie este o atingere de sens, o aliniere a corpurilor noastre subtile si a celui fizic la noile vibratii ale pamantului. Ea genereaza o trecere dintr-o zona de intelegere intr-o alta zona de intelegere, producand adanciri, asezari, integrari.

Saltul din 21 martie este anuntat de entitatile de lumina care sprijina Planeta si Romania in toate alinierile care preced Marea Translatie.
Puteti veni doar in spirit in pestera Ialomicioarei, aici unde este chakra 9 a Planetei si a Romaniei sau in spirit si in trup. Valul de conexiune care va largi spectrul nostru de intelegere va atinge toate ungherele fiintarii noastre ajutandu-ne pe fiecare sa ne ridicam pe spirala evolutiva acolo unde e de dorit sa fim, pentru a ne simti liberi, centrati, inaltati.

Pentru cei care pot comunica cu sufletul mamei Pamant aceasta aliniere aduce pe harta spirituala a lumii o NOUA ROMANIE care va emite din 9 centri, 100% activi; e o prefacere cu efecte uluitoare pe toate planurile. E o sfintire a acestui taram de basm.

Trimiteti darul vostru de caldura si incredere in templul lui Zamolxe pe 21 martie la ora 9 00. Va fi primit.De aici din Ochiul lui Dumnezeu vor porni catre noi, valuri de iubire care vor tamadui si inalta aceasta tara. Imbratisati-o in sarbatoare. De mult va asteapta.

Suntem putini sau multi cei care in ultimele sute, mii de ani tot revenim aici pentru a ajuta acest spatiu sa invie. Vom fi din nou impreuna la acest festin celestian in care fiecare spirit va primi la randul lui daruri, haruri, entitati de lumina care il vor insoti pe NOUL PAMANT.

Romania a ales sa reveleze lumii Sf GRAAL si cei 12 preoti daci care vor fi prezenti la ceremonie vor atinge cu aceasta energie, pe toate sufletele conectate.Imparatia e aici si noi-Unul!

Cristalul care emite deja ne va transmite fiecaruia, telepatic, informatii pe care le-am uitat si de care avem nevoie in Acum. E vremea ADEVARULUI si a IUBIRII nezagazuite. Unind chakra noastra 9 cu chakra 9 a Pamantului si a Romaniei in LUMINA, vom translata impreuna.

Aici in misterul pesterii, altarul divin ne va primi, femei si barbati… sa ne luam roba de preoti , sa devenim aspiranti IO, sa purtam coroana de lumina a Romaniei, sa atingem toiagul intelepciunii, sa FIM.

Totul se dezvaluie din aproape in aproape. Nu trebuie sa ne punem obstacole pentru a primi binecuvantarea SF Graal. Nu va ganditi prea mult la cum vom ajunge, e zapada sa un….avem sau nu cauciucuri?1curgeti….si daca nu puteti ajuge in trup asezati o rugaciune pe sufletul acestei zile pentru ROMANIA si NOUL PAMANT.

Aceasta aliniere care ajuta Romania sa fie un pol de interes pentru restul planetei ne va darui din energia ei in toate momentele grele pe care le mai avem de traversat si care reprezinta doar mici exercitii de tamaduire. Daca ne va mai supara ceva, o demisie, o lipsa de bani, un drum pe care nu il vedem inca,- va fi suficient sa ne conectam la energia lui 9 din 21 03 2010 din chakra 9 a Planetei si a Romaniei. Si veti primi pe calea visului, intuitiei, coincidentelor, raspunsul de care aveti nevoie.

Culeg cu voi suflete minunate, roadele unui pelerinaj de sute si mii de ani care abia Acum isi reveleaza SENSUL. Bucurati-va de aceste vremuri ale caror adancuri le-am cultivat cu totii si care isi deschid portile pentru a fi impreuna INTREGITORII UNUI NEAM.

Camelia Radu