Evaluam impreuna cu directorul de vanzari si patroana mea candidatele pentru pozitia de Senior Marketing si pentru ca nimic nu tresarea in mine in sirul monoton de cuvinte m-am intrebat ce invata totusi oamenii intr-un MBA, de ce au mintea atat de incalcita si sufletul nearisit, de ce nu emit din Puterea care Sunt, de ce se identifica cu niste fraze golite de sens, fara energie si zvac, de ce mor lent si sigur colectionand diplome si epoleti?

 

Mi-am amintit ca am fost si eu Guest Speaker in MBA-ul Romano Canadian insa am fugit de falsa scena cu riscul de a-mi mototoli relatia cu managerul si de a-mi afecta sa spunem cariera. M-a bucurat imens decizia mea…

 

Daca nu esti in centrul fiintei tale, nu poti deschide sufletele celor care te asculta, nu poti produce acel fior, aceea bucurie, aceea tresarire care aduce Sens, Deschidere, Transformare, nu poti trezi, nu poti inspira.

 

Si daca esti foarte departe de tine, cuvintele cad ca un plastic, devii plictisitor, nu ai emanatie, nu atingi, nu transformi.

 

Am ascultat-o la cateva zile distanta pe Diana Gavrila, gazda noastra de la Alunis si rauri de lumina se revarsau in teritoriile intelegerii, fantani arteziene izbucneau in mii de sensuri, triunghiurile schimbarii se activasera de la Sine, fiinta de lumina radia.

 

Uitandu-ma la ea am vazut cum din sufletul ei raze purtatoare de energii si informatii veneau spre noi, hranindu-ne, iubindu-ne, boltindu-ne. Si nu era aici, din cerurile interioare, venea catre noi cu bucurie, sens, adancire. Intregul spatiu era o retea de lumina si toti radiam in Impreuna-Unul. Aceasta inseamna sa lasi MINUNEA CARE ESTI sa EMITA  si astfel TOTUL se TRANSFORMA, aducand clipei, imensitate si cuvantului, forta.

 

Ma bucur ca invatamantul initiatic a reinviat si odata cu el Omul Cel Nou.

Nu vreau sa-i supar pe cei care confectioneaza MBA-uri sau scoli de business pentru a sofistica mintea si a saraci sufletul, insa continuad astfel vor obtine Persoane de Plastic si atat….. in timp ce un invatamant bazat pe trialog, meditatie, adancire, calatorii in centrul tau, bai de sens deschide in triunghiul Recunoastere de Sine-Puterea care Suntem-Omul, opera de INDUMNEZEIRE.