„Orice constientizare transformatoare, orice insight care aliniaza structurile, o conceptie sanatoasa, o intentie potentatoare, valorile sufletesti si spirituale cascadate constant, triunghiurile trezitoare, faptele bune, participarea cu tot sufletul la tainele ortodoxiei, sfintele liturghii, consacrarea  lumanarilor, spovedania si impartasania, postul, calatoriile in locuri sacre, initierile pe lumina, toate sentimentele asezatoare: iubirea, pacea, implinirea, bucuria, drag-ul, iertarea si orice lucrare divina e  MERIT in BANCA DIVINA.

Incercati sa va aliniati cu fiecare gand la MARELE SENS si veti primi binecuvantarea cerurilor. Corpul vostru fizic se va innaripa, sufletul vostru va zburda, jumatatea netrezita va recunoaste cantecul initial.Veti sti astfel ca faptura voastra in taina alinierii a primit o felie de lumina si astfel portile zilei se vor deschide mult mai usor. Exista un magic opener  pentru fiecare om, situatie, conflict, experienta, clipa. Accesul la el se face insa pe Merite.

A fi sincron cu VOIA DIVINA, inseamna a fi  prezent in corpul tau de lumina si conectat la MISIUNEA TA. Incercati seara sa va faceti iertarile fata de toate situatiile si oamenii pe care i-ati intalnit peste zi, astfel: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut constient si inconstient fata de orice sistem viu.

Aceasta eliberare va reaseza teritoriile voastre interioare in legile divine, ingerasii se vor intoarce in structuri si cu “ mai multa benzina divina” veti  urca in inaltimi  legand  bornele de sens ale vietii. Nu lasati nici o zi  nemangaiata de iubire si iertare. Si daca o stare nepotrivita v-a mototolit clipa, recuperati la sfarsitul zilei, pe aripa inserarii.

Deasemenea zambetul oferit fara conditii si orice lucru facut cu sufletul fara a fi tangibil neaparat, este un MERIT. Daca in metrou va imbratisati semenii, cardul vostru divin s-a marit. Daca pe strada lasati un gand frumos, contul vostru ceresc a crescut.

Si dupa ce v-ati construit MERITE,  accesati POARTA DARURILOR unde puteti cere orice har, potenta, bucurie necesara ELEVARII VOASTRE. E posibil ca unele daruri sa le fi stipulat in CONTRACTUL SPIRITUAL si atunci aveti nevoie doar sa le constientizati; altele le puteti obtine in functie de CARDUL DIVIN pe care il aveti, plin sau ?!!!….

MERITELE activeaza POTENTE care deschid in lumina RECUNOSTIINTEI, SPIRALA ELEVARII.

Va asteptam pe 2 iunie ora 19 15 in SERENDIPITY la un atelier constructiv dedicat DARURILOR PE CARE LE AVEM DAR PE CARE NU LE CUNOASTEM.

Exercitiile pe care vi le propunem: poarta marturisirii, activarea vointei, in scriere conectiva vom pune intrebari si vom afla ce daruri avem, vom lucra cu ingerii recunostiintei, vom activa cateva triunghiuri trezitoare : Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Creativitate-Intelepciune-Smerenie, Iubire-Bucurie-Recunostiinta, Faca-se Voia Ta-Credinta-Elevare, vom invata sa primim daruri energetice, vom accesa BANCA DIVINA si vom cere anumite potente, vom folosi FRECVENTA MATERIALIZARII.