Atunci cand incepe povestea, femeia si barbatul vad TOTUL in celalalt adica ceea ce ‘SUNT EI DINTRU INCEPUT” Nu e o inselaciune. Sufletul recunoaste Intregul, Desavarsitul, Unul. Apoi sufletul e uitat, se murdareste sau se impietreste… si ceea ce alegem sa vedem cu ochiul e jumatatea nestiutoare, cazuta din celalalt care nu pare a fi potrivita cu asteptarile exprimate de jumatatea care crezi ca esti tu. Aceste doua jumatati insa purced la drum alcatuind cuplul, o entitate noua in care realitatea intregului apare in toate momentele de intensitate a iubirii, de reamintire, de bucurie de a fi impreuna, de contopire cu sensuri, de vals, de cautari reale si transformatoare insa dispare ori de cate ori in aceasi secventa de viata sunt si pretentii, conditionari, atasamente, proiectii, reprosuri.
Cuplul cel Nou in care fiecare si-a atins potentialul de intreg si apoi au devenit UNUL este aici cu NOI in revelatia acestor vremuri. El are in spate multe lectii transformate in daruri si salturi de intelegere in opera de reintregire si despre ele vom vorbi si noi pe acest CD intitulat Meditatii pentru Cupluri.

Va invit sa contemplati acum aceasta imagine, o sfera dansand cu o alta sfera, imbratisandu-se, contopindu-se si fuzionand in bucuria de a fi UNUL. Ce simtiti?