Am pornit in cautarea naturii mele divine in urma cu multii ani. Atunci, conexiunea cu ingerii mei protectori si cu ghizii mei spirituali era mai puternica. Odata cu trecerea anilor si cu dezvoltarea mea ca fiinta pamanteana, m-am lasat cuprinsa de acest vartej al vietii materiale, ignorand chemarea blanda a spiritului. In tumultul cotidianului, vocea entitatilor de lumina se auzea tot mai slab. Ca urmare a dezechilibrului creat, am pierdut tot ce pretuiam in acel moment, tot ceea ce credeam ca are valoare si conteaza in evolutia unui om. Am inceput sa lupt pentru a recupera ce am pierdut, dar ma afundam si mai mult in „prapastia” creata. Intr-un moment de repaos, mi-am adus aminte cat de importanta este lumina spiritului in viata unui om. Am inceput din nou sa caut, de data aceasta insa, cautam „hrana spirituala”. Tot cautand, am ajuns pe siteul Frecventei Om si asa am intrat in contact si cu Triunghiurile Schimbarii.
Despre experienta mea cu aceste triunghiuri am mai vorbit. Am sa amintesc pe scurt cum la inceput apareau ca simple figuri geometrice, statice, luminoase si cum, incetul cu incetul, au prins viata, incepand sa ma cheme spre ele. Dansul pe care il fac in jurul meu aceste triunghiuri este minunat. Si este interesant cum, ma lasa sa ma obisnuiesc cu ele ca apoi sa treaca la urmatorul nivel, activand sfera care sunt. Prima oara cand s-a activat sfera, a izbucnit din centrul meu cu o forta atat de mare incat nu mai puteam vedea nimic in afara de acea sfera mare si luminoasa. Ulterior s-a activat si crucea christica, de un auriu superb. Si din centru s-a inaltat spirala, care, in cazul meu, este formata din multe sfere micute, viu colorate, care danseaza in jurul meu, inaltandu-se. Si in miscarea lor, scot un sunet dulce, nepamantean, dar atat de linistitor si de inaltator – acesta cred ca este cuvantul potrivit.
Si, usor, usor, cu pasi mai mici sau mai mari, cresc si ma dezvolt ca fiinta de lumina. Trairile mele se modifica si ele. Cand cred ca nimic nu ma mai poate surprinde, am parte de o experienta inedita, care ma duce in alte locuri ale sufletului si imi activeaza trairi si sentimente minunate, pe care nu le stiam pana atunci. Mai sunt multe lucruri de descoperit, mai am de crescut, dar, acum, in acest moment in care ma aflu, pot spune ca sunt parte din Tot Ceea Ce Este, ca sunt Tot Ceea Ce Sunt.
Iar pentru toti cei uniti de Frecventa Om si nu numai, am sa va spun, asa cum mi-a spus si mie un batran intr-una din trairi, ca suntem „purtatori de lumina”, „alchimisti ai sufletului”. Va multumesc ca sunteti in Impreuna-Unul!