Ieri am fost invitata de o doamna minunata la ea acasa sa-i daruiesc o initiere. Dupa ce am botezat cu lumina spatiul si Omul am incercat sa activez triunghiul intitulat Taina Unimii-Piramidele Ascensionale-Fii Domnului si am observat ca Cerurile nu se deschid. Ritualul meu cel pe care il stiu Dintru Inceput nu mai functiona. M-am oprit si m-am rugat lasand Sinele Divin sa deseneze curgerea. In bucuria revelatiei, mainile mele s-au ridicat si in taina Muntele Sacru-Raza Alba si Coroana de Cristale s-au dezvaluit aducand in centrul triunghiului Templul Marelui Soare Central. Eram coplesita de aceasta revarsare de sens de aceste daruri intregitoare, de aceasta intalnire cu Cerurile.

Priveam si curgeam. Un spatiu imens boltitor cu coloane uriase albe si pereti aurii imi mangaia ochii sufletului. O prezenta minunata radianta a daruit initierea si alte sapte entitati de lumina au insotit bucuria reintalnirii. Darurile in numar de 12 s-au asezat frumos in structurile celei care in acel moment era binecuvantata si multa lumina s-a revarsat in viul ei.

Cand ochii nostri s-au intalnit dupa initiere am aflat ca aceleasi lucruri am vazut impreuna iar ca tema un triunghi al cristalelor s-a revelat aratand sufletelor  noastre, arhivele acestei planete si cheia pentru a putea fi dezvaluite in lumina Marii Translatii.

Acum aproape trei ani la Sfinxul nostru din Bucegi am vazut la baza lui o coroana de cristale si tot atunci am primit mesajul de a activa in reteaua Noului Pamant, triunghiul descris de Sfinxul din Peru, Sfinxul din Egipt si Sfinxul din Ramania. In taina initierii, un indrumator nonfizic numit Maruba mi-a spus ca imi va deschide drumul la momentul potrivit. A revenit de multe ori in intierile date de mine in Templul Kogayonului insa calatoria fizica nu s-a materializat. Intuiesc insa ca aceasta deschidere de SENS este aproape si odata cu ea bratarile de cristale vor desfasura ochilor nostri fizici, arhivele acestei Planete si rostul nostru Aici.

Dupa ce initierea si povestea ei a fost decriptata am chemat-o pe Diana o minune de 9 ani sa-i deschid cu voia Domnului cateva daruri. Ne-am transportat in acelasi Triunghi de Lumina in centrul caruia Templul Marelui Soare Central stralucea insa de data aceasta Diana era si preoteasa care slujea dar si initiata iar cei care ii puneau cununa aurie erau Sarra, ea si eu descriind un Triunghi in centrul caruia se afla Prezenta Radianta.Coplesitor, frumos, miruitor. Copiii cei noi dezvaluie inca o data Maretia lor, Puterea lor, Stralucirea lor.

Si daca la atelierul din 14 ora 14 din Ceainaria 5, am reusit doar sa salutam Marele Soare Central prin triunghiul descris de zamolxieni-ramanezi-graalieni, acum in bucuria revelatiei, imbratisarea noastra s-a transformat in dar si cautarea in Mare Binecuvantare..