Cand am ajuns in Brazilia la Ioan al lui Dumnezeu m-am simtit coplesita, entuziasmata si atinsa intr-un mod minunat de ceea ce manutele divine au activat aici. Versul divin radiaza. Un Nosso Lar viu, autentic, plin de mireasma. De altfel Chico Xavier este un bun prieten de-a  lui Ioan, filmul Caminul Nostru fiind revelatie pura, calatorie in alte planuri, adevar divin. Oamenii sunt imbracati in alb participand la imbratisarea lumilor subtile cu viurile tangibilitatii.  Esti intampinat de Triunghi, Ioan a construit chiar o bisericuta micuta dragalasa unde te duci si te rogi simplu la un Triunghi in centrul caruia iti poti aseza dorurile, cererile, visele, gradina fiind imbracata cu rochitele geometriei sacre, copacii au forme spiralate, sunt piramide tetraedrice in care ard lumanari, multe flori si peste tot Triunghiul divin care te priveste activandu-ti in taina dezvelirii, Trinitatea.

Nu ai cum sa nu simti acel Acasa radiant, frumos, calduros.

Ioan este inconjurat de multe mediumuri  temporare si definitive care il sprijina in ceea ce face si anume chirurgie de lumina, vindecari subtile si vizibile. De altfel oamenii dupa cum sunt chemati de catre asistentii lui intra in flow fiind atinsi cu totii de puterile Triunghiului.

De-a lungul timpului am cautat cu sufletul si alti maestrii ai Triunghiului cu care sa ma intalnesc in lucrare. Ii stiam la varful triunghiului insa nu aici, intrupati. Mergand pe Santiago de Compostela  in Spania am descoperit ca si actrita Shirley MacLane a primit initierile Triunghiului pe care le-a dezvelit vizibil sau mai putin vizibil in Camino( o carte frumoasa dar si o bucurie a spiritului).

Fiind pasionata de poezie, arta si spiritualitate am descoperit ca in triunghiul poeziei descris Eminescu-Blaga si Iulia Hasdeu, toti initiati si dezvelitori, Bogdan Petriceicu Hasdeu este si el un Maestru al Triunghiului, un deschizator de porti pentru viurile ceresti. Conlucrarea dintre el si Iulia a ridicat multe valuri pentru noi dezvelind in viul regasirii despre reincarnare, Iulia si-a recunoscut cele 7 intrupari, castelul de la Campina …..exemplificand ca poarta de trecere…. puterile geometriei sacre, radianta crucii, viul spiralei, stralucirea triunghiului, lumile subtile precum si valsul nostru dintre noi si ei, jumatate vizibila cu jumatatea invizibila a cercului care suntem.

Cu Triunghiul ne-am intalnit cu totii in Sirius Trinitar, in Atlantida, in Egipt, in linia ortoxiei radiante, el dezvelindu-le muntele care suntem, Trinitatea.

Uitati-va in bisericutele noastre vechi. Unde vedeti Triunghiul? Dar pe cer, noaptea?

Cand nu gasiti firul care leaga anumite fapte intre ele si nu apare dezvelirea chemati trei sfinti,  maestrii, claditori divini cerand calauzire pentru provocarea cu care v-ati intalnit. Treime in Unime spun stalpii de lumina ai ortodoxiei.

Toti suntem chipuri trinitare in dezvelire iar apostolii au fost chiar forte treimice in actiune. Cu varste astrale mari si viteze de indumnezeire pe masura, aceste Graaluluri ceresti-lumesti ne cheama si pe noi in hora unimii pentru a da stralucire in centrul Triunghiului, darului, povestii, versului propriu.

Va invit maine la 18 30, pe 9 mai, sa povestim despre Puterile Triunghiului in cuplu despre Isus-Maria Magdalena SarRa si despre alte triunghiuri radiante care stralucesc pe harta noastra interioara.

Despre atelier gasiti pe www.frecventaom.ro