trecand parca brazdele acestei vieti si intrand intr-o piramida bleo unde o entitate inalta alb-argintie ma astepta, cu blandete si drag in aerul regasirii.

Si m-a invitat la o masa de cristal unde putem vedea in clarul sufletului toata povestea pe care o tesusem alaturi de alti preoti-maestri in Atlantida. Urmaream fara cuvinte fiecare pagina insa cea care fosnea in mine era amintirea Pleiadelor intalnirea cu ei in jurul aceleiasi mese intr-un moment de cotitura pentru Atlantida. Am privit bolta de lumini care s-a activat deasupra noastra si apoi am vazut ca s-au apropiat 4 pleiadeeni si inca 2 maestri atlanti si cumva am inteles. Firul  nu s-a intrerupt ci continua si aceasta reintalnire trebuia sa vina astfel. Am intrebat bland parca scuturata de o puternica reamintire: Atunci Atlantida nu a trecut, noi o vom putea face in taina lui acum?

Da. Sunteti pregatiti. Continuati-va lucrarea in Impreuna-Una.

Sunt multe plase maro-negre pe Bucuresti si pe Tara sufocand ceea ce se pregateste sa irumpa. Ce putem face? Radiati in energia bucuriei, iubirii, frumusetii. Radiati. Stiu ca sunteti ajutati de multi frati dintru lumina ca sa asezam in trena marii treceri, intelegeri, daruri, straluciri si cu toate acestea cand va vom putea simti mai aproape?!

Suntem cu voi aici in Impreuna-Una, apropiati, sinceri, din-Tot-cu Dumnezeu-Una( dintotdeauna). Simt Maretia acestui Moment, intalnirea mea cu voi si in aceasta Piramida si Aici si cu toate acestea mi-as dori ca si ceilalti sa o recunoasca si sa o simta. E posibil?

Da. Fiecare fila pe care tu o vezi acum poate fi citita de orice Om, cu sinceritate, drag, bucurie de regasire.

Ce reprezinta Bucurestiul pe harta lui Acum?

Un loc de trecere dar si o borna de Sens. Lucrati in Taina sufletului pentru a se deschide Portile Intelegerii. Bucurestiul energetic arata ca o cruce care poarta intre brate 4 triunghiuri si este inconjurat de o sfera. Aflati ce va aduce fiecare triunghi in centrul lui.

Ce se asteapta de la noi, Oamenii?

Sa conlucrati in Sfant Numele Tau.  Cum sa o facem? Fiecare in darul lui urmand hartile ceresti.

 Ma bucura aceasta desfacere de forte pe teritoriul Bucurestiului si al Ramaniei insa nu o inteleg in totalitate. Cu toate acestea dupa ce i-am rugat pe oamenii frumosi din jurul meu sa lucreze cu Cavalerii Luminii seara de seara, am simtit ca ceva s-a cladit. Ca o spirala-cer de lumina care s-a activat la centru, insailand Bucurestiul-Orasele-Tara. Care este semnificatia ei?

Ai dat tonul si noi v-am ajutat in lucrare. A venit timpul sa aflati cine sunteti. A venit timpul sa cunoasteti si sa recunoasteti ceea ce ati facut candva si se intoarce, stralucind in taina lui Acum. De ce voi, maestri-preoti atlanti si Pleiadeeeni? Pentru ca aceasta lucrare incepuse candva si era de dorit sa continue in Acum.

Ca regalator interdimensional, modelator si traducator, lucrarea trebuia continuata de aici.

Acum cateva zile m-am simtit chemata intr-un Consiliu era 4 oameni frumosi pe care ii cunosc la nivel de suflet, o entitate radianta la Centru si o raza care nu ducea catre nimeni. Parca era un loc gol care astepta….

Tu erai cea care trebuia sa vina. Si ai venit. E timpul sa dam glas unei lucrari vechi si noi prin care puterea dintru inceput revine in acum. Maretia care Sunteti se dezvaluie. Deschideti-va toate darurile si da-ti drumul in reteaua Bucurestiului a Ramaniei si a Planetei. Prin lucrarea voastra, pacea, bucurie, iubirea va atinge teritoriile in fierbere si multe lucruri se vor rescrie. E un moment important pentru Planeta in care voi trebuie sa interveniti. Ca intr-o orchestra in care anumite instrumente incep sa cante la momentul potrivit. Acum Bucurestiul si Ramania trebuie auzite in simfonia acestei Planete. Dati drumul tuturor lucrurilor daltuite in corpurile voastre de lumina, impartasiti-le in Unime si veti simti Rodirea voastra si a noastra in Impreuna-Una.

Vorbind cu voi s-au activat Piramidele nonfizice ale Ramaniei. Care este semnificatia?

E o lucrare planetara care se face de aici si este important sa va deschideti sufletele si sa ne Unim. Vad o sfera frumoasa aurie care creste atingand parca tot Bucurestiul apoi se ridica atingand cu razele ei Tara, Planeta.

Care este rostul ei? Impreuna am mosit un sens nou, o deschidere, un atfel de drum. Din aceasta conlucrare era de dorit sa apara….Si ea va atinge fiecare borna de Sens, activand boltile de lumina.  Acum poti urmari energetic tabloul acestei planete. Sunt fantani arteziene peste tot, lucrarea continua, activand in fiecare retea, teme noi, daruri, intelegeri.  

Ma simt ca si cum am fi contribuit cu totii la un acordaj planetar….

Chiar asa si e. Si ceea ce vad radiind este o bolta aurie cu multe lumini mov-albe care stralucesc.  Este lucrarea noastra in Impreuna-Una. Atingandu-va sufletele va va ajuta sa straluciti in tot si toate, bucurandu-va de Tot, iubind Totul.