Vinerea trecuta in timpul unui CREATIVE STORMING, patroana mea m-a intrebat: Ce crezi Camelia, copiii nu au nevoie de mai multe teme la scoala?Disciplina asa se formeaza, lucrand si iar lucrand.

M-am trezit vorbind fara perdea, fara funde, frust asa cum simt. Pana in clasa a treia, nu imi placeau temele. Iubeam gazele, albinutele, firul de iarba, povestile, aerul, visarea, contemplatia, culoarea. Parintii imi faceau exercitiile pentru scoala in fiecare dimineata.

Eu simt ca, copiii au nevoie doar sa fie stimulati sa caute, sa intrebe, sa comunice cu UNIVERSUL. Libertatea interioara, contemplatia, visarea, concentrarea, meditatia activa, relatia directa cu natura, intrebarile, le consider ca fiind esentiale. Marile teme ni le da Universul si la ele e de dorit sa fim receptivi. Deasemenea noi ne putem da teme de adancire, reflectie in fiecare clipa.

Exercitiile impuse ( prea multe in scoala romaneasca ) ii scot pe copiii din starea de uimire, le fura din bucurie, le atrofiaza creativitatea, ii tin legati de scaun si le vestejesc imunitatea, ii fac agitati, ii toarna in niste cadre pitice, mentale si emotionale nepermitandu-le ca sufletul si spirilul sa li se dezvolte.

Eu cred ca scoala e de dorit sa fie mobila cat e cald afara si doar cand frigul ne inteapa sa intram undeva. Natura e un invatator minunat care ne spune mai mult decat intreaga scoala.

Stiu si simt din comunicarile mele cu ingerasii si alte civilizatii ca avem nevoie de un altfel de invatamant in care comunicarea telepatica, meditatia, concentrarea, iubirea, natura, visarea, motaitul, intrarea in alfa, lucrul cu entitatile invizibile, umorul este esential. Deocamdata el exista doar in scolile de spiritualitate.

Ma adresez intr-un fel parintilor dar si adultilor, reamintindu-le ca in noi sunt nenumarate teme pe care insusi MARELE MAESTRU ni le-a dat si ca e suficient sa contemplam pentru a le afla si rezolva.

ACCESATI scoala de lumina si veti trezi  OMUL, SFANTUL, INGERUL, DUMNEZEUL.

Cand ma uit la copiii nostri,spirite batrane care au fost la scoli de initiere  in ATLANTIDA, in LEMURIA, in DACIA, pe alte PLANETE,-simt ca ei sunt PROFESORII si ca noi e de dorit doar sa-i ascultam.

In vremurile acestea finale-initiale, iubirea, armonia, pacea interioara, frumusetea, bucuria sunt cele mai importante teme de adancire si rotunjire  la care suntem invitati sa reflectam si sa le integram AICI SI ACUM pentru a accesa un alt palier de intelegere.

Impreuna suntem UNUL si daca ramanem doar deschisi vom observa ca noua educatie se face in fiecare clipa prin orice si oricine lasa sa circule prin el energiile NOULUI PAMANT.