Goana mintii, strigatele interioare, ingrijorarile nu va ajuta sa patrundeti in vers divin si sa va aflati talcul, rostul, binecuvantarea deghizata a unei provocari.

Incercati sa ascultati muzica ambientala, sa va plimbati, sa mangaiati cu privirea o floare, sa curgeti bland si frumos, fara asteptari, scenarite, analize in exces.

In cupa care sunteti se vor aseza perlele universului din care veti face siragul cu intelegeri.

Intr-un astfel de proces de ridicare pana la izvorul divin, daruiti recunostiinta fuzionand cu clipa.

Cu liftul energetic al linistii, portile vi se vor deschide pentru a intelege.

Incercati sa nu actionati haotic mergand la n metaconsilieri, n ghizi, n oameni cu daruri cautand un raspuns anume, un p stalagmizat……limpeziti interiorul in triunghiul iertarii, meditati si lasati ca Universul sa va duca la omul potrivit pentru a patrunde in versul experientei dvs. Cand linistea va va cuprinde, darul vi se va dezveli.

In situatii sa spunem extreme, abordarea secventiala este invioratoare insa nu va ajuta sa deveniti constient de ceea ce sunteti, de Maretia dvs, de Frumusete, de Puterea Interioara.

Sa spunem ca ati constientizat intr-un asalt de intrebari alaturi de un om frumos ca una din temele principale la care e de dorit sa lucrati in aceasta etapa de crestere este rabdarea. Nu este suficient sa fii descoperit o felie din ceea ce e de dorit sa faceti ca sa fiti ci insasi Tortul, Povestea, Legenda pe care e de dorit sa o construiti.

Lucrand din cand in cand pe interiorul vostru, colectionand instrumente dar neaprofundand, venind pompieristic la un metaconsilier cat sa stingeti focul, nu faceti decat sa va intoarceti la prima perluta din marele sirag, acelasi A din alfabetul spiritual neurmat insa de o alta litera a intelegerii.

Linistea va ajuta sa patrundeti in vers divin acolo unde sunteti culegatorul dar si cultivatorul. Aici e de dorit nu doar sa cereti talcuri, raspunsuri, intelegeri pentru experientele pe care le traversati cat sa si cultivati acele atribute divine care va pot bolti intelegerea inainte ca o provocare sa fie devastatoare.

Lucrand pe ogorul divin, brazdele de lumina va vor sustine semintele, le vor imbratisa ajutandu-le sa creasca frumos, usor, minunat.

Sunt obisnuita sa primesc intrebari de tipul: Cand ca veni barbatul? Pot castiga mai mult?Pot cumpara o casa mai mare? Voi putea demonstra la serviciu ca am multe competente?

Dupa cum observati nu sunt intrebari care sa te lege de Ceruri si de de Marele Tablou ci sunt venite din orizontala lumeasca si tintesc aceeasi orizontala, unii dintre voi uitand ca sunt o cruce cosmica si ca mai intai verticala e de dorit sa fie onorata, acel a fi, coloana cereasca si sustinator urmand ca orizontala sa va raspunde de la Sine, pe merite in opera de reintregire.

Abordarea secventiala si pompieristica ne este dictata de lobul stang insa creierul energetic in vals cu sufletul abia asteapta sa ne raspunda la marile intrebari pe care e de dorit sa le punem in Cupa care Suntem, fara asteptari, slujind Cerul cu blandete, recunostiinta, bucurie, stiind ca Impreuna suntem Una si Glasul, Marele Glas la momentul potrivit pe calea intuitiei sau prin oameni frumosi ne va raspunde.

Cand va ocupati de verticala divina onorand-o, crucea care sunteti va va aduce impliniri pe toate palierele.