leadership-ulLeadership-ul a fost multa vreme hainuta ambitiilor ( care ii caracterizeaza pe cei care vor mai mult decat pot) apoi a exprimat Voia Individuala iar acum in campul sinaptic al NOULUI PAMANT, acest acordaj ne aduce STAPANIRE DE SINE.

El se formeaza prin COTEMPLATIE, ASEZARE, CONECTIE si INALTARE.

Daca in VECHEA CASA aveam nevoie de training si coaching pentru a arata ca stim in NOUA CASA, LEADERUL trece de la A PAREA SI A AVEA la A FI, activand verticala conectiei si orizontala introspectiei in triunghiul iubirii, credintei, intelepciunii.

Si daca am inteles si integrat aceste aspecte vom simti si vedea Cercul Armoniei iar Spirala Constientei va insaila Crucea Treziei, Centrarii, Elevarii.

Spatiul in care se face acest salt este Scoala Astrala care se deschide cu simpla intentie si in care putem fi pregatiti in orice moment. Ce simplu si atat de putin costisitor!

Dar oare vreti sa fie atat de nesofisticat? Oare mintea noastra nu vrea teorii, MBI-uri, cursuri scumpe, mentori aplaudati?

Daca vreti sa verificati o terapie sau o initiere sau un om, puneti-le pe suflet si vedeti daca se deschid CERURILE.

Daca zburdati inseamna ca merita sa aprofundati acea scoala, carte, directie. Daca nu, renuntati si nu mai agatati in cui de dragul epoletilor nu stiu ce poveste crosetata de o minte atasata de bani, pozitie, recunoastere.

Inainte insa de a nega ceva din ceea ce simt sa va spun, asigurati-va ca sufletelul vostru e curat si ca i-ati dat lui carma.

Leadership-ul conectiv  este inscris in ADN-ul nostru si oricine poate accesa acest pachet de energii si informatii.

Pentru a fi  constienti de el e de dorit sa fii lucrat  inainte in urmatoarele triunghiuri: SF Graal, Sfera Initiala, Noul Pamant ,-Preotia lui Zamolxe, Templul lui Unu, Energiile Kogayonului,-Intregirea-Unimea-Impreuna suntem UNUL.

De ce este important acest lucru? Pentru ca entitatile de lumina care insotesc  aceste  energii ne  vor ajuta sa facem acele salturi de dorit pentru a trai leadership-ul conectiv nu atat ca emotie, nici ca sentiment cat mai ales ca stare de constienta.

Va invit in aprilie 5, ora 19 15, in ceainaria SERENDIPITY la o noua deschidere de SENS in  POARTA unirii potentialului nostru cu manifestul!

La cat multa CONECTIE si in LUMINA, LEADERSHIP!