“Va amintiti jumatatea de cerc desenata de invitati cu iubire si flori la casatorie? Ea ne reveleaza acest aspect: cuplul paseste in energiile Intregirii, Unimii, Impreuna Suntem Unul, activand si cealalta jumatate a SFEREI INITIALE acolo unde se afla impacarea,increderea, bucuria, linistea, echilibrul, frumusetea, blandetea, intelepciunea, dragostea, iertarea.

Mai departe Drumul Iubirii presupune 14 PORTI care incep cu stabilitatea – a trai in aici si acum – rabdarea (chakra 1),  fuziunea intima extatica – creativitatea – entuziasmul (chakra 2), increderea – puterea-dorinta de a evolua (chakra 3), dragostea – iertarea – compasiunea (chakra 4), comunicarea-gandirea fluenta -independenta (chakra 5), trezia – intuitia – intelegerea (chakra 6), unimea -intregirea – impreuna suntem UNUL (chakra 7) si continua pana la energia Faca-se Voia Ta, corespunzatoare chakrei 14, ultima oprire pe drumul GOLGOTEI. E o cale pe care o facem in mai multe intrupari, uneori oprindu-ne doar la poarta 3, alteori la poarta 5 alteori la final.

Floriile Iubirii activeaza Copacul Increderii dar si Taramurile Iertarii si multe alte daruri, haruri, potente, virtuti. Ele vin IMPREUNA.

Daca am aruncat pe apa sambetei ACUM sau ALTADATA iubirea preferand banii, pozitia sau alte avantaje e posibil ca ingerii iubirii sa fi plecat din structuri si in locul lor, tristetea, deznadejdea, neimpacarea sa ne mobileze interiorul. Totul se poate intoarce la noi prin constientizarea facuta cu smerenie, acceptarea imbracata in bucurie, actiunea intreprinsa cu responsabilitate si integrarea dublata de recunostiinta. Spiritul nostru aseaza IN-TOT-DEA(DUMNEZEU)-UNA in POARTA VISULUI sau in AVIONUL INTUITIEI sau in BAI DE SENS, cauzele pentru care nu ne iubim, nu iubim si nici nu suntem iubiti. E de dorit doar sa fim deschisi, sa nu ne suparam pe Viata, Creator, Destin.

Triunghiul trezitor-translator Iubire (Maica Divina) – Incredere (Tatal Ceresc) –Iertare (Fiul) inchide toate temele vietii pe care am agreat sa le absolvim ( prin Contractul Spiritual), activand SPIRALA INALTARII. ”

Va invitam pe 31 august in SERENDIPITY la 19:15 la o baie de iubire, iertare, incredere in frecventele CELEI DE-A DOUA VENIRI. ”

Taxa de zbor in registrul acestui dar este 30 lei. Nadajduim sa va avantati dincolo de orice limita – Camelia si Valentin Radu.

Rezervarea de locuri la: events@serendipity-tea.ro