Am nascut frecventaom in iulie 2008 respectiv pe 19, inchizand anumite teme in mine si deschizand poarta unor noi intelegeri in Impreuna-Una cu voi si Cerurile, alaturi.

Ceea ce m-a animat privind toate triunghiurile trezitoare intr-un proces de rescriere a mea si a noastra a fost lumina care stralucea in miezul tuturor, Omul Indumnezeit care rodea la centru si care in Plinul lui coresponda cu Totul.

Am lacrimat coplesita si am stiut ca el Omul este misiunea mea, sa-i trezesc luminile in triunghiuri, sa-l aduc la Centru, sa-l ajut in Stralucire.

Desi toate articolele, atelierele si calatoriile le scriu in Ceruri si apoi le cobor aici imbracand Fiinta cu Lumina de multe ori fac drumul si in sens invers, luand cu asalt Cerurile in trialog si ducand pe varf de munte… Omul, ajutandu-l sa se vada in Maretia lui Initiala, in mare bucurie Glasuind.

Opriti-va din cand in cand intr-un triunghi care va cheama sa spunem, patrundere, discernamant, intelepciune si puneti-va aceasta intrebare: Ce spune Omul din mine?

Lasati in aceste cupe ca raspunsul sa vina la momentul potrivit. Nu fortati.

Omul Indumnezeit se exprima simplu, firesc, largind interiorul cu multe intelesuri.

Mijiti in fiecare zi din iarba unui triunghi asemeni unui ghiocel dragut si veti simti cum din aproape in aproape, Divinul din Omul, insasi Soarele cel Mic, Centrul va straluci.

Omul Indumnezeit este aici in Imparatia Triunghiurilor care va este atat de Aproape.