In toate triunghiurile trezitoare translatoare, se activeaza cercul iubirii (Mama Divina), crucea credintei (Tatal Divin) si spirala iertarii (Fiul) permitand schimbarii sa alinieze toate aspectele Sinelui la UNU.

Atunci cand sunteti in dialog cu un prieten si anumite teme nu s-au inchis, deschideti-va sufletul, chemati mama divina-tatal-fiul si veti primi in structuri, iubirea de care aveti nevoie ca sa pansati rana, dramul de credinta pentru a va reaseza in verticala divina si iertarea care va va duce de la un cerc la altul pe SPIRALA INALTARII.In puzzle-ul elevarii noastre, fiecare piesa-tema  exprima familia divina.

Construiti ecuatia acestei etape si intrati in fiecare subiect, boltindu-l in triunghiul divin.Ex: Ce experiente se repeta in Acum? Ce subiecte se reactiveaza? Ce vine catre mine?Ex: Tradarea in prietenie+ orgoliul in cuplu+indiferenta la serviciu+cartea pe care o scriu neterminata+darul de a picta pe care inca nu-l  exprim+neacceptarea mea asa cum sunt=?

Aceste teme vin din triunghiuri limitative care nu au fost transformate in triunghiuri trezitoare-translatoare. Ex: orgoliu-asteptari-atasamente sau neincredere-neiubire-neiertare s.a.

Toate aceste provocari devin deschideri de sens daca le asezati in triunghiul descris de famila divina si cereti indrumare de la Mama, Tata, Fiu pentru a integra darul, harul, minunea lor. Din triunghiuri maro, negre, rosu –inchis ele devin triunghiuri aurii, albe, mov imbracate in cercuri, cu semnul crucii in mijloc (simbolul centrarii si al schimbarii din initierea numita Sf Graal). Revenirea la centru prin constientizare, acceptare si transformare ne permite sa intram pe SPIRALA INALTARII Orice repetie neconfortabila  care se desface intr-o felie de intelepciune este o initiere in tainele universului, un vals cu cerurile, o simfonie pe care orchestra divina o interpreteaza pentru noi in bucuria de a fi IMPREUNA-UNUL.”

Va invitam sa asezam toate temele din etapa in care ne aflam in triunghiul descris de Familia Divina si astfel sa ne boltim MAREA INTELEGERE. Deschizand POARTA cu Multumesc, vom activa DIVINUL din noi si astfel ne vom muta pe NOUL PAMANT in bucuria de a fi TREI in UNUL, pe 21 septembrie la ora 19,15 in ceainaria SERENDIPITY.

Taxa de zbor in registrul acestui dar este 30 lei, iar inscrierile se fac la events@serendipity-tea.ro