Imbratisati-va si imbratisati. Iubiti si exprimati-va recunostiinta.

Faceti apoi in Templul Familiei Divine o declaratie de iubire fata de tara, conducator, noul pamant, alte civilizatii.

Gasiti temele care va dau de furca in aceasta etapa si asezati-le pe fiecare in cate un triunghi descris de mama divina, tatal divin, fiul. Intrati in triunghi multumiti, intrebati care este rostul lectiei care va strange, cereti indrumare de la familia divina, contemplati. Lasati curgerea sa aseze mesajul.

Puneti sarcinile unei zile in acelasi triunghi si rugati familia divina sa va insoteasca in tot ceea ce ganditi,spuneti, faceti.

Daca va simtiti neinteleas/a in relatia cu mama, soacra, prietena, opriti-va un pic si vorbiti cu Mama divina. Ce face o mama cand copilul ei nu gaseste o piesa dintr-un puzzle? Il mangaie, ii pune intrebari, ii deschide curiozitatea, bucuria, freamatul pentru a o cauta singur. Imbratisati mama din voi si apoi mangaiati mama din prietena voastra si astfel veti gasi impreuna piesa lipsa din PUZZLE-ul COMUN.

Daca sotul, partenerul iubitul nu vine si il cautati de ceva vreme vorbiti cu Tatal Divin si Fiul. Iertati-va mai intai si apoi cereti indrumare. Ce negati din tatal interior? Ce va supara la fiul care sunteti? In ce roluri v-ati pierdut mustul? In ce trasaturi ati ramas stalagmizata? Fluidizati interiorul, redeschide-ti-l catre iubirea ( maicii)-credinta ( tatalui)-iertarea ( fiului) sau caldura ( maicii)-dreptatea ( tatalui)- umorul ( fiului) sau blandetea( maicii)-intelepciunea( tatalui)-creativitatea( fiului).Triunghiul familiei divine va deschide toate portile TRANSFORMARII.

Manifestati recunostiinta fata de flori, copaci, planeta, tara, oras, bunici, casuta, animale, varsta, dusmani, singuratate, profesii, toate experientele vietii. Imbratisa-ti-le si priviti-le cu ochi divini. Ce invatatori minunati avem!

Luati o nemultumire ( sa spunem bani insuficienti) puneti-o pe o orizontala apoi cautati verticala care intersecteaza orizontala ( ex: abundenta). Ele impreuna alcatuiesc o cruce care uneste Cerul si Pamantul. Cand cele doua se intalnesc, se deschide Poarta Sufletului. Intrati si cereti indrumare de la Familia divina. Exista o trinitate in toate. Aveti incredere in spor? Dar iubire fata de el? V-ati iertat pentru toate momentele in care ati fost zgarcit sau risipitor sau n-ati dat cui trebuia sau ati dat cui nu era de dorit?

Vizualizati crucea in triunghiul divin si lucrati aceste trei aspecte ale abundentei. Cand veti fi asezat in iubire, incredere, iertare tema sporului, veti atrage toate oportunitatile financiare de care aveti nevoie ca sa elevati.

Desenati un triunghi si in interior o spirala. Puneti la baza lui toate aspectele care tin de a avea, a demonstra, a parea si pe spirala tot ceea ce tine de a fi. Cat timp alocati primelor si cat credit dati celorlalte? Cele mai frumoase triunghiuri nu au baza foarte mare si varful pitic… Exista o armonie intre ele? Se sustin?

Luati o problema ,boala, nod existential care nu se dezleaga de ceva timp. Asezati-l intr-un triunghi si cautati radacinile. Sunt intotdeauna trei cauze. Ex cancerul are trei aspecte care il determina: neiubirea de sine-neincrederea in sine-neiertarea de sine.

Si daca nu-i vedeti povestea din spate puneti neasezarea in triunghiul descris de familia divina si cereti indrumare. Puteti doar contempla acest triunghi cateva zile. Prin vis, intuitie, coincidente, revererie, veti primi cele trei raspunsuri.

Desenati in palme simbolul de plecare in viitor in triunghiul descris de familia divina, activati-l, puneti-l apoi in chakra 7. Plecati in aceasta calatorie, aliniati, deschisi, frumosi. Ce vi se deschide in fata ochilor?

Cum arata aceasta linie de viitor in care familia divina este asezata, echilibrata in noi?

Luati o experienta: casatoria cu X si asezati-o in triunghiul descris de familia divina. Ce lectii imi aduce pe pelicula sufletului aceasta poveste? Care sunt darurile ei? Si ce salt de intelegere am facut? Lectia este a tatalui, darul al maicii si saltul al fiului. Ati asezat fiecare experienta in felul acesta?!…daca nu e posibil sa va mai intalniti cu ea.

Cand plecati intr-o excursie sau la un atelier conectiv sau mergeti sa va luati o initiere, asezati  povestea energetica in acelasi triunghi. Cereti indrumare de la fiu, tata, maica pentru a patrunde toate aspectele valsului spiritual facut. In saltul de intelegere ( fiul) noi activam SFERA INITIALA, potentialul divin nedesfacut si Impreuna suntem Unul.

Daruiti iubire Noului Pamant, frumusete, caldura si tot ce ati mai bun in voi. Activati braul maicii domnului acolo unde exista o rana, imbratisati, mangaiati, pansati.

Azi atelierul se va incheia cu o initiere pe Noul Pamant care va aduce in structurile tuturor, 12 energii.

Gratia sa fie cu noi si impreuna UNUL!