O buna prietena si colega in acelasi timp m-a invitat sa ma uit pe un site si sa spun ce cred in legatura cu niste training-uri. Merita sau nu sa facem un parteneriat cu ei?

Si linistita am rasfoit paginile….patrate, dreptunghiuri, foarte rar cercuri si mai rar spirale.

Nimic nu ma atingea. Expresii golite de sens, fraze fara zvac, traire, fosnet, cuvinte goale.Marile transformari necesita multa energie iar aici forta, conexiunea cu cerurile, bucuria lipsea.

Poate ca ati fost la multe seminarii si desigur fiecare isi are rostul sau pe harta evolutiva. Incercati sa gasiti traitori de SENS care au un dar, un har, o poveste de spus. Cu ei puteti intra in trialog si in revarsarea cerurilor, va puteti umple interiorul cu salturi de intelegere, iubire, drag, frumusete, pace.

Din neincrederea in ei, romanii au cumparat licente, acreditari, seminarii, tehnici inhibandu-si puterile, omorandu-si valentele. Eu nu sunt bun, te las pe tine sa te vinzi in tara mea…sau Eu pot doar sa transmit ce ai primit tu, eu nu pot creea ceva valoros…..sau Eu nu ma pot conecta, prefer sa dau informatii la a treia mana….aceste lucruri le-am facut….Insa acum in aceste vremuri coplesitoare, putem emite in toate registretele, cu tot sufletul, hranind versurile fiintarii. Luati-va puterile inapoi, permite-ti-va sa fiti.

Traitorii de Sens isi au harurile lor cu care ii mangaie pe ceilalti in bucuria de a fi Impreuna-UNUL. Si toti puteti fi traitori de SENS…..

Si mai amuzant mi se pare sa aduci o scoala de spiritualitate in Ramania iar tu ca reprezentant sa fii doar un vanzator avid de bani si recunoastere sau doar un trainer glazurat cu cateva informatii care nu a avut acces la cunoasterea, puterea si darurile acelei scoli ci doar a gustat din ea si crede ca astfel va coplesi lumea.

Tainele cunoasterii se desfac in triunghiurile schimbarii, in roua smereniei, in bucuria unimii, in iubirea de tot, in minunea de a fi.

Treziti-va romani si uitati-va la ceea ce cumparati, treziti-va fratilor si dati din darurile voastre.