In primul rand as vrea sa multumesc tuturor persoanelor din viata mea care nu au avut incredere in zborul meu launtric, in fosnet, in vis, in scris, in divinul din mine. Atata vreme cat am fost creditata si m-am identificat cu premiile, pozitia, banii, cartile, scrise si alte nazdravanii pitice, nu mi-am cunoscut darurile, fortele, adancimile.

Abia atunci cand a disparut sustinerea exterioara a parintilor, managerilor, prietenilor mei, am inceput sa fiu, activand o linie de destin care imi este nespus de draga: sa dau initieri pe care le primesc in meditatie, contemplatie, calatorii astrale, sa tin ateliere conective, sa scriu, sa fac diagnoze intuitive, sa organizez pelerinaje initiatice sa configurez psihologia sinelui, sa comunic cu alte civilizatii, pe scurt sa contribui la frumos si nelimitare in Omul cel Nou.

Triunghiul “ Iubire-Iertare-Credinta” s-a deschis pentru mine atunci cand m-am predat cu toata fiinta, Creatorului. M-am abandonat. …si intr-o zi de luni, geometria sacra a inceput sa-mi vorbeasca desenand prin scrisul automat, articole, ateliere, initieri, carti, site-ul Frecventa Om si multe altele. Am deschis un triunghi cu Faca-Se Voia Ta si s-au activat TOATE. De la reamintirea limbajului initial si pana acum multe proiecte de suflet  am materializat in spatiul sacru al acestui triunghi : incredere-iubire-iertare care functioneaza ca un amplificator, un generator de sens, un vehicul energetic foarte rapid, un accelerator.

“Cu Voia Ta dintru Inceput, activez Aici si Acum, in mine-Una, iubirea, iertarea, credinta.” E ca si cum am deschide o poarta si in lumina ei, fiecare celula s-ar simti, boltita, rasfatata, miruita.

Invitati in voi ingerii iubirii, iertarii, credintei si toate celelalte triunghiurii ale elevarii se vor configura de la SINE: liniste-bucurie-armonie, frumusete-intelepciune-tinerete, uimire-caldura-transformare, evrika-schimbare-elevare, s.a.( le gasiti in articolul intitulat triunghiurile trezitoare-translatoare)

Va invit deasemenea sa desenati o mandala care sa aibe in centrul sau un punct sau un ochi sau un triunghi iar imediat dupa aceea in culorile care va atrag, pictati iubirea, iertarea, credinta. Restul va veni de la sine ca o poveste care curge starnita de trei cuvinte magice. Priviti-o in fiecare zi… Ce simtiti?

Familia celestiana reprezentata de Tatal ( Credinta), Mama ( iubirea ) si Fiul ( Iertarea) deschide in viul CLIPEI, fatele elevarii noastre. De aici pornesc Toate din aceasta Trinitate Vie care atinge fiecare colt al fapturii noastre de LUMINA.

Sa ne reamintim Cuvantul dintru INCEPUT si vom fi UNA una cu IUBIREA, UNA cu CREDINTA, UNA cu IERTAREA.

Aceste trei bai de sens ne ajuta sa inchidem toate temele, off-urile, problemele, facand trecerea in lumina de la un cerc de intelegere la un alt cerc de intelegere pe Spirala Inaltarii.

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Unul!