La inceputul lui august 2011 in bucuria Reintalnirii si cu dragul cel Mare am deschis impreuna cu  cativa oameni frumos daltuiti, 12 porti de Lumina pe harta Noii Romanii. Pelerinajul a deputat cu triunghiul trezitor –translator Iubire-Acceptare-Schimbare care a adus in cupa Graalului urmatoarele daruri: blandete, liniste, bucurie, vindecare, unime, frumusete, detasare, armonie, intelepciune, tinerete, comunicare interdimensionala  si materializare.

Fiecare piesa din puzzle-ul acestei calatorii si-a cautat LOCUL si STRALUCIREA pentru ELEVAREA tutoror cautatorilor de SENS, prezenti.

Grota Pustnicului ne-a transformat ascutimile in caldura, apropiere, deschidere, Pestera Ialomicioarei ne-a acordat la energiile Muntelui Sacru, dandu-ne acces la comorile  spirituale ale Bucegilor, Sfinxul ne-a boltit trairea aducand in structuri rauri de informatii de la civilizatiile care ne ajuta sa Translatam iar varful Omu, ne-a primit pur si simplu, activand puterile noastre initiale si rostul nostru Aici in Noua Ramanie. Lucrarea noastra comuna a fost minunata. Acolo unde nu eram asezati apareau mici incidente menite sa ne largeasca faptura. Ma uit acum in subtilul acestui traseu si vad cum in fiecare zi am avut de trecut prin cate trei triunghiuri deschizatoare de SENS. Uneori am reusit, alteori ne-am nevoit mai mult pentru a le activa si integra.Insa abia in ziua a noua energiile Intregirii-Unimii-Impreuna suntem Unul se manifestau ca de la SINE si intregul grup era aliniat la marele lui SENS ( invierea sufletului romanesc in frecventele celei de-a doua veniri).

Intorcandu-ma la Poarta a doua, Sinca Veche, in templul trilobat in care primesti acces la cunoasterea initiala, la istoria din adevar a neamului romanesc, la bucurie, frumusete si intelepciune am simtit la intrare tanguirea locului.In lacrima dar si dragul reintalnirii am alcatuit o floare cativa dintre noi  si lucrand in energiile Graalului, ale Sferei initiale, ale Noului Pamant am refacut geometria locului. Templul are 3 petale si in taina lor, 3 energii si mari  daruri, haruri, potente infloresc.. …Aici corpul de lumina se activeaza COMPLET deschizand fiintarii, NOI SENSURI.

Initierea incepe la intrare, cand ti se desface campul cunoasterii si se ridica anumite valuri, apoi primesti indrumare, apoi te inalti. De aici din petala 3, multi stramosi au plecat in trup si spirit. Templul in sine a fost si este o piramida in care mai multe civilizatii lucreaza pentru a stabiliza frecventele noii lumi.  In acest spatiu de translatare, timpul se opreste si tu esti. Dupa Bucegi, ne-am reamintit ascensiunea pe care am facut-o impreuna de Aici.

Apoi indrumati de Zamolxe si alti maestrii inaltati am deschis comorile stramosilor nostrii asezand in unde, bucurii, raspunsuri, minuni.

Spatiul numit  Vartoapele a fost in unime, un varf de intelegere. Aici planta numita Polovraca ne-a intamplinat si printre povestile inspirate ale locului, am simtit marile puteri care se dezleaga in NOI-UNUL. In locul acesta am primit toti accesul la cele 10 energii principale ale Manifestarii, cele 10 puteri cosmice. Aici am fost imbracati in armura divina si numiti Cavalerii Ramaniei. Aici s-au nascut CANDVA si din nou ACUM aparatorii acestui spatiu, asezatorii, miruitorii.

Mergeti la Vartoapele si veti simti. Apoi Dacia Veche si Noua s-a unit cu Totul, vibrand in toate celule noastre. Si in UNUL am vorbit….Costestiul  cel Auriu,  Sarmisegetusa cea Mov, Templul preoteselor lui Zamoxe in Alb….. In viul intelegerii am coborat apoi catre Ansamblui lui Brancusi si am inchis Povestea Noastra in spatial neterestrian descris de COLONIA PIETRELOR VORBITOARE.

Momentul Initial, Bucegii cu Sfinxul si Trovantiide la Costesti ne-au activat comunicarea interdimensionala, legaturile cu civilizatiile-surori si ne-au pregatit pentru Saltul Galactic.

Pelerinajul in sine desenat in energiile intregirii, unimii, impreuna suntem unul a aliniat toate aspectele SINELUI NOSTRA la TRECERILE déjà anuntate desfacand in geometrii armonioase, daruri, haruri, potente. Micul accident nu a facut decat sa ne aseze in energiile lui Unu descriind in astral florile iubirii, cunoasterii, daruirii. Fiintand frumos noi am activat Spirala Inaltarii in spatial Romanesc insailand in cercurile lui, comorile acestui spatiu, farmecul si splendoarea lui.

Va multumim si va invitam maine in Serendipity la ora 20 30  sa impartasim din varfurile  calatoriei in Taramul lui UNU. Mica sezatoare va fi pe terasa unde vom face si o meditatie in care vom activa Braul Maicii Domnului , ca forma de protectie pentru marile comori ale acestei TARI.