Suntem impreuna cu ghizii nostri in Templul Celei De-a Doua Veniri a lui HRISTOS. Linistea ne cuprinde inimile, sufletele se regasesc,spiritele noastre comunica fara cuvinte, mintile se unesc.
Cina cea de taina e aici iar minunea ei ni se reveleaza acum. Cei treisprezece apostoli ne transmit prin SFANTUL GRAAL, rostul acestor vremuri.
Aceasta cupa a desavarsirii ne uneste cu UNUL aducand IMPARATIA, AICI. Revelatia continua si stim inlauntrul nostru ca ceva se savarseste in noi pentru a avea accces la TOTUL.
Uniti in gand si simtire, ascultam centrul divin.
Apocalipsa asa cum ea a fost descrisa nu va avea loc. Vechiul se retrage facand putin zgomot pentru ca are fortele sleite. In urma lui doar colbul ne aminteste de ceea ce a fost. Suntem aici pentru a sarbatori A DOUA VENIRE A LUI HRISTOS.

Pentru cei care vor merge la MORMANTUL SFANT de PASTE sau care vor sta in PORTI DE LUMINA, primind din darurile lor, mesajul de mai sus va fi transmis telepatic.
Deschideti-va inimile si veti cunoaste tainele acestor vremuri. Particele din apostolii, sfintii si luminatorii acestei planete sunt peste tot si impreuna suntem UNUL.

Inspirati aceste mesaje, lasati-le sa mearga in sufletul vostru si in fiecare celula. NU le opriti cu mintea. ASCULTATI vocea CENTRULUI si veti INTELEGE.

Cupa SF Graal ne-a fost revelata iar ea ne dezvaluie minunea de a fi UNUL.