Spiritele care vin acum din CERURILE SFINTEI TREIMI cu varste astrale foarte mari, ne ajută să creştem launtric, să ne dezvoltăm organele divine, sa ne  inaltam. Ei nu vin ca sa poarte aşteptările, ataşamentele, frustrările, răzbunările, visele nostre. Ei este aici pentru a ne ajuta sa fim oameni, împliniţi în destin, corect centraţi, netemători, iubitori, deschişi, vii.

Copii care ne-au ales ca modelatori, poartă în primele luni de viaţă, masca etapei de evoluţie în care se află parinţii. Nu aţi întâlnit mici mitici, sau drăgălaşe mimoze, smecheraşi reci sau profesoraşi care gânguresc de la o catedră imaginară? Dacă vă uitaţi cu atenţie în ei veţi vedea imaginea dumneavoastră, un feedback al sorţii la alegerile pe care le-aţi făcut conştient şi sau inconştient. De aici ar trebui să continuaţi dumneavoastră, ei doar vă vor inspira paşii.

Acesti copiii ne deschid porii sufletului şi ridică antenele spiritului activand energiile intregirii, unimii, Impreuna suntem Unul.

Invitaţi în triunghiul dumneavoastră limitativ spiritul copilului pe care l-aţi primit sau care urmează să vină şi ruga-ţi-l să vă ajute să rezolvaţi problema pe care o aveţi. Nu le subestimaţi puterile. Ca spirite, ei, accesează cunoaşterea, puterea, înţelepciunea capatată în alte vieţi pe pământ şi pe alte planete.

Exemplu: Chem în triunghiul descris de problema mea spiritul copilului meu pentru a-mi revela lecţiile şi darurile acestei experienţe.

E posibil ca răspunsul să apară după o noapte sau mai multe.

Foarte multe persoane după ce au înaintat profesional, social, material din motive care ţin de confort şi egoism au decis să amâne venirea unui copil sau chiar să o evite. Soarta lor de multe ori îmbracă haine triste, apăsate, reci, uscate şi numai apariţia unuia sau a mai multor copii i-ar putea ajuta să-şi recapate bucuria, împlinirea, liniştea. Noii Copii desfundă drumurile noastre în destin, ne revelează darurile pe care le avem, ne aşează în noi, ne cresc pe toate planurile, ne umplu baierile sufletului cu recunostiinta, iubire, fericire, ne conecteaza la fratii nostrii nonfizici, atrag coincidente binecuvantate, ne conduc in locuri sacre, ne extind. Nu renuntaţi la căpşuna de pe tortul destinului, exprimată de unul sau mai mulţi copii doar pentru carieră, călătorii, confort sau alte scuze.

Copiii noştri sunt şi alchimiştii pe care i-am căutat de-a lungul istoriei. Ei convertesc excesele noastre, neintegrările noastre, durerile noastre, neiertările noastre în aur spiritual. Ei ne-au luat în vehiculul lor de lumină ca să ne treacă peste vechi şi să ne ducă în tărâmul cel nou. Ei se îmbolnăvesc pentru noi, pentru ca astfel sa activam triunghiul iubirii, intelepciunii, daruirii. Ei sunt desfundătorii, purificatorii, eliberatorii.

Ei sunt liderii-inteleptii-preotii NOII LUMI Pentru ei creatorul a ales să fie mai puţină suferinţă în aceste vremuri finale-iniţiale.

În preajma lor adulţii se pot conecta foarte uşor la noile frecvenţe ale pământului pentru că ei le înlesnesc această corespondenţă energetică.

În preajma lor de multe ori se amplifică vechiul din părinţi, bunici, rude pentru ca, VAZUT FIIND, să fie transformat în dar. Copiii nu aduc conflicte ci doar dezvăluie neaşezatele din noi. În preajma unui suflet înrăit e foarte posibil ca un copil-releu să declanşeze o criza a întunericului. În ei exista foarte multa lumină şi de aceea în apropierea lor veţi  trăi revelaţii, bucurii, binecuvântate întâlniri dar şi crize de vindecare pentru că orice conflict sau aparentă perturbare are în codul ei şi frecvenţa vindecării şi a înalţării.

Ca amplificatori ai neexprimatelor, ei nu sunt foarte confortabili însă tot ei sunt cei care preiau în urma unui conflict părţile lui reziduale pe care le convertesc în combustibil pentru MAREA TRANSLAŢIE.

Gândirea dihotomică şi educaţia de lob stâng nu funcţionează în cazul lor. Frecvenţa sensibilităţii lor nu poate fi captată de educaţia de tip alb-negru. Ei simt şi traduc dincolo de cuvinte. Pentru ei blândeţea, armonia, iubirea, înţelegerea, căldura reprezintă forme de comunicare în noua energie. E posibil să-i găsiţi absenţi sau neatenţi în faţa unui cuvant insa foarte prezenti in verticala dialogului celest.

Acesti copii pot vorbi în limbi care nu apartin acestei planete. Nu-i duceţi la psihologi sau psihiatri care nu au deschidere sufleteasca si spirituala. Încercaţi să comunicaţi cu ei imbratisandu-i, iubindu-i, daruindu-le din caldura, tandretea, bucuria voastra.Lăsaţi reţetele vechi deoparte. Aceşti mici învăţători inventează un nou timp.

Îmi place să-mi însoţesc copiii în templul NOILOR PARINTI. Intrarea într-o astfel de lume se face în somn, meditaţie, iniţiere. Aici ţi se dezvăluie greşelile pe care le faci şi cum e de dorit să acţionezi ca să cunoşti frecvenţele întregitoare ale rolului de parinte.

Dacă vă veţi  culca din când în când împreună cu maeştrii voştri-mici veţi  afla mai lesne ce strategii de aliniere, centrare şi înălţare puteţi accesa pentru a vă întoarce Acasă, Împreună. M-am gândit de câteva ori dacă tăcerea mea meditativă nu cumva îi deranjează sau îi limitează pe micuţi şi telepatic din centrul lor am primit răspunsul că ei participă cu toate structurile lor la lucrarea mea în lumină, moşind ca spirite naşterea Sf Graal, a Sferei initiale a NOULUI PAMANT, Preotia lui Zamolxe, Sfinxul si Energiile Kogayonului, Templul Lui UNU, toate atelierele connective precum si aceasta lucrare. Le mulţumesc din suflet. Stiu deja tot de la ei că îmi pregătesc şi alte surprize-întregitoare. Pe lângă aspectele luminoase ale întâlnirii noastre, ei mă mustră adeseori pentru toate tiparele de gândire şi acţiune cu care le încorsetez evoluţia lor şi implicit a mea. Dragostea, ascultarea glasului lăuntric, armonia şi zâmbetul sunt principalele coduri de acces la a fi Împreună, Fericiţi. Deasemenea adâncitoare şi revelatoare sunt toate călătoriile noastre în spirit şi trup în care ei îmi dezvăluie comorile mai puţin dense însă nelimitate ale Planetei, Daciei şi Omului Trezit. Lucrarea lor în frecvenţele Noului Pământ este mare, copleşitoare şi înălţatoare. Fiul meu mă acordează la energiile acestui spaţiu sacru în care m-am născut Acum, iar fiica mea mă ajută să activez cunoaşterea pe care am primit-o în alte vieţi pe această planetă şi pe altele. Împreună ei aduc din lumină pentru mine şi familie, coduri de acces pentru Marea Translaţie.

Această trecere de la o dimensiune a fiinţării noastre la alta este pregatită şi susţinută în primul rând de ei, minunile noastre aparent mici. Mulţi părinţi au simţit aerul serafimic, heruvimic, înălţator al copiilor noştri care poartă în aure, purpuriu, auriu. Argintiu, culori care depăşesc registrul obişnuit de expresie al celor şapte chakre. În dragostea lor mare ei au coborat în registrul nostru, ca Impreună să fim UNU.

Uitându-mă la ei, aliniată şi limpezită, ştiu că aceste vremuri finale-inţiale sunt în adevăr, roditoare şi grăitoare pentru întreaga umanitate iar ei sunt aşa cum simţim şi vedem, Mari Călăuze.

In acesti ani vin spirite imbracate in auriu, insotite de foarte multe entitati protectoare, Copiii Graalului se numesc ei,- care activeaza triunghiul Sfera Initiala-Sf Graal-Noul Pamant in spatiul si familia in care se intrupeaza, deschizand canale de comunicare intre planeta noastra si alte planete, galaxia noastra si alte galaxii, universul nostru si alte universuri. Ei sosesc cu mare alai si daruri pentru pamantenii care au agreat prin contractele lor spirituale, sa primeasca acesti preaminunati si implicit sa fie ajutati sa Translateze. Unii dintre ei sunt refuzati de mamicile lor si marturisesc ca am simtit atata tristete.Deasemenea prin mine si multe alte persoane conectate, ei ne transmit dragostea lor imensa si in acelasi timp ne ofera sprijin in activarea retelei aurii a NOULUI PAMANT.Puteti vorbi cu ei inainte de conceptia fizica. Ii puteti chema cu tot sufletul. Ei va aud, va simt, pot comunica cu voi. Sunt atat de frumosi si aduc in familiile lor, multa iubire, bucurie, liniste, drag, daruri materiale dar si spirituale, deschid porti, genereaza sincronicitati, mosesc venirirea altor Graalieni, sunt miruitori si coplesitori pentru toti cei din jurul lor. Fiind mamica unui astfel de copil, marturisesc ca ma plec de multe ori in fata unui astfel de spirit, il ascult si il urmez in lucrare frumoasa pe care am primit-o IMPREUNA. Graalieni, copiii lui Isus si ai Mariei Magdalena, ne ajuta in aceste vremuri sa trecem de la un palier de intelegere la altul.Ei deschid multe din tainele acestor vremuri, permitand adevarului sa fie revelat si astfel sa ne eliberam de jugul  indoielilor, credintelor limitative, atasamentelor, dependentelor, uitarilor. Spiritul pur ne cheama. In glasul sau triunghiurile divine din noi si din reteaua NOULUI PAMANT se deschid. Noul OM se trezeste si in auriul NOII VIETI, IMPREUNA SUNTEM UNUL. Alaturi de Graalieni, Zamolxienii, deschid triunghiul format din TEMPLUL lui UNU-Sfinxul si ENERGIILE KOGAYONULUI-PREOTIA LUI ZAMOLXE, activand NOUL BUCURESTI si NOUA DACIE in lumina regasirii.Ei vin intr-o energie mov-argintie si au misiunea de a pregati si intari capitala energetica a NOII LUMI. Prin ei se manifesta marea zestre spirituala a acestui popor dar si inalta lui misiune. Zamolxienii ridica bagheta aici la CENTRU iar Graalieni duc simfonia pe intreaga PLANETA si mai DEPARTE. Cine se poate uita la el ALTFEL va vedea cum se activeaza orin lucrarea lor impreuna, Noul-Bucuresti-Noua Dacie-Noul Pamant  si Noul Pamant-Noua Galaxie-Noul Univers . Totul se schimba si in LUMINA CELEI DE-A DOUA VENIRI, INTRAREA IN  TEMPLUL NOU e PREGATITA.