Incercand sa inteleg care este semnificatia spirituala a rolului pe care il joc in cele doua echipe HR din care fac parte, am vazut ca intr-una sunt fiica in triunghiul descris de mama, tata, copil iar in cealalta tot fiica desi aici forma geometrica este crucea.

Daca 2010 a fost anul-tatalui, 2011-anul mamei ei bine acest an este al fiului iar triunghiul descris de schimbare-iubire-iertare este atat de frumos din el tasnind  Spirala Inaltarii.

Atunci cand integrezi rolul, sensul, perla rolului pe care il joci pe harta spirituala a unei echipe sau a familiei tale iti este mai lesne sa accepti rastignirea, schimbarea, suferintele, purificarile, asezarile.

Figura geometrica in care ne aflam ne arata si cat de apropiati sau indepartati suntem fata de Centru, care sunt darurile noastre, ce e de dorit sa le oferim celorlalti, ce  misiune avem.

Incercati sa coborati un pic de pe scena si sa priviti minunea care se contureaza. Atunci cand oamenii sunt disarmonici, figurile sunt haotice, echipa nu functioneaza, rezultatele sunt mici iar conflictele mari.

E foarte important ca in CENTRU sa fie un lider conectiv, o persoana echilibrata, armonioasa, radioasa care sa emita din interiorul fiintei sale razele iubirii, linistii, frumusetii, intuitiei, increderii, bucuriei, empatiei, intelepciunii. In acel moment intreaga echipa va deveni un intreg, o unime in care totul functioneaza aproape fara cuvinte.

Astfel de echipe desi au forma crucii sau a triunghiului sau a patratului sunt inconjurate de cercul armoniei radiind ca un soare catre ceilalti.

Va invit sa fiti lideri conectivi adica preoti-intelepti-maestri in echipa voastra si sa aduceti sens-armonie-geometrie acolo unde va aflati.

Constelatia care sunteti in sfarsit STRALUCESTE!