Vi s-a intamplat sa spuneti …..iar am intrat intr-o hora sau….din nou intr-un triunghi conjugal…sau ma simt ca o sfera……sau nu-mi plac colturile mele ?!…..

Temele vietii noastre au diferite forme geometrice si cand aceste figuri se inchid inseamna ca si noi am integrat lectia, am cules darul si am  facut saltul de intelegere.

 E de dorit sa ne uitam in repetititiile care ne-au marcat drumul si vom vedea, tema si figura asociata. Intrati in figura care descrie problema si rugati toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa va ajute sa intelegeti si sa integrati rostul acelei incercari.

 Veti primi raspunsul pe calea intuitiei, prin vis, somn sau prin oamenii din jurul vostru.

Am observat ca atunci cand invoci cercul recunostiintei si imbraci sa spunem triunghiul cauzelor suferintei tale cu el…. apare crucea de lumina care transforma lupta ta interioara, in bucurie, sens, forta. Altfel spus daca multumim chiar cand ne este foarte greu, vom vedea cum Isus ne ia povara, ne imbratiseaza si ne ofera darul acelei experiente.

 Acest simbol care descrie schimbarea( triunghi in cerc si crucea in interiorul triunghiului)ne-a fost daruit prin initierea intitulata Sf Graal, el facand si trecerea de la energiile vechi in care exista suferinte, blocaje, tipat la noile energii in care suntem aliniati, frumosi, limpezi.

Desenati cu lumina acest simbol pe covor si intrati in el. Ce simtiti?