Multi dintre noi simt sufletul planetei pe care locuim. O parte din el este eliberat de lucrarea luminatorilor facuta cu rugaciune, dragoste, recunostiinta insa exista si o parte apasata, strivita, nimicita de lacomia, ignoranta si excesul de confort al pamantenilor.

Privind la sufletul acestui sistem viu, am observat cum iese din matca lui si cum ramane in lumina deasupra norului agresiunilor si uratului care il chinuie. Era ca si cum ar fi respirat usurata in afara noastra. M-am intrebat de ce o planeta are nevoie sa-si scoata sufletul si sa il reveleze in NOUL CAMP SINAPTIC prezentand o informatie si o energie care vine din insasi esenta ei?

Ceva trebuie privit mai Atent, ceva e de dorit sa fie in Adevar, Adancit.

Gaia s-a inaltat cu o parte a ei in alte frevente insa o felie din ea a ramas in curtea VECHIULUI. Aceasta bucata trebuie eliberata si ea cu dragoste si atentie pentru ca altfel vom suferi imens. Oare suntem constieti de faptul ca trezia este de dorit si ca somnul nostru inconstient ne ucide lent dar sigur?

Planeta noastra se afla pe a treizeci si treia spirala evolutiva .In ascensiunea ei ea va lua cu ea doar acei traitori care au ales sa fie cu lumina si care la randul lor si-au activat cel putin 12 spirale de ADN.

Timpul nu ne mai asteapta insa in aerul dintre doua fraze, noi putem urca pe varful nostru de intelegere si conlucra cu ingerii planetei Gaia.

Haideti sa imbratisam sufletul acestei minuni pe care ne-am nascut si pe care crestem, sa-i sarutam ridurile si sa i le limpezim, sa-i mangaiem marou-urile si sa i le transformam in culori odihnitoare, sa o aducem in noi in templul inimii noastre si sa ii multumim.

Lucrarea comuna a ingerilor nostri si a ingerilor NOULUI PAMANT va elibera acea bucatica de suflet trista, conducandu-ne pe noi toti intr-o lume a blandetii, dragostei, armoniei, intelepciunii.

Sa fim impreuna cu Gaia!!!!
Camelia Radu